Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Δε χορταίνεις να τη βλέπεις! – Νέα υψηλά 9 ετών – Πάρτι στα βαριά χαρτιά

Μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Δε χορταίνεις να τη βλέπεις! – Νέα υψηλά 9 ετών – Πάρτι στα βαριά χαρτιά
Σχετικά Άρθρα
ΑΓΟΡΑ: Προφανώς και κάτι προεξοφλούν άμεσα οι επενδυτές και δεν μπορεί να είναι άλλο από την επενδυτική βαθμίδα. Μόλις έστρωσε λίγο το κλίμα στις αγορές του εξωτερικού εμείς πήγαμε σε νέα υψηλά. Απίστευτη αγορά! Μετά από 9 χρόνια είδαμε ξανά τιμές πάνω από τις 1.300 μονάδες. Συγκεντρώνει η αγορά μας όσα θέλει κάποιος να παρακολουθεί σε ένα χρηματιστήριο. Αποδόσεις, τζίρους, νέα υψηλά, ενθουσιασμό και τόσα άλλα. Όσοι παρακολουθούν από παλιά και έχουν τοποθετηθεί βλέπουν μεγάλη ενίσχυση στο χαρτοφυλάκιο. Αλλά και όσοι μπήκαν από τις πρώτες εκλογές και μετά πάλι έχουν δυνατές αποδόσεις.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Σε υψηλά 6 ετών ο δείκτης! Η επιστροφή στην κανονικότητα φαίνεται από τις συστημικές. Νέα υψηλά από Εθνική και Πειραιώς, δυνατή κίνηση και από τις άλλες δύο. Όλες με άνοδο άνω του 3%.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Πρεμιέρα για το ομόλογο στο +4,18% η μετοχή!

MOTOR OIL: Στα 23 ευρώ με άνοδο 3,60%.

JUMBO: Κλείσιμο πάνω από τα 27 ευρώ!

QUEST: Αν και με καθυστέρηση ακολουθεί και αυτή.

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Είπε να πάρει ανάσες, λες και έχει κάνει κανένα μεγάλο ράλι και κουράστηκε.

EPSILON NET: Κοντεύει η αποτίμηση το μισό δισ. ευρώ! Στα 9 ευρώ και στο +5,88%.

ΕΧΑΕ: Στις 9 Μαΐου όταν κάναμε επικαιροποίηση των επιλογών της στήλης ήταν στα 4,11 ευρώ. Σήμερα αν βάλουμε και το μέρισμα που έδωσε είναι πάνω από 6 ευρώ. Αυτή και αν κούρασε τους φίλους της και τους μετόχους της. Όμως όσοι διέθεταν υπομονή επιβραβεύτηκαν… Στα 5,93 ευρώ και στο +1,89% με όγκο 203 χιλ. τεμάχια.

FOURLIS: Άλλες μόλις έπιασαν τα προ πανδημίας επίπεδα έκαναν ράλι. Η συγκεκριμένη είναι από τις λίγες που δεν έχουν βρεθεί ακόμα στα επίπεδα που ήταν το Φεβρουάριο του 2020 δηλαδή κοντά στα 6 ευρώ. Στα 4,86 ευρώ και στο +5,19% έκλεισε σήμερα. Νομίζουμε πως μπορούμε να δούμε μεγάλη ακόμα κίνηση.

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Με άνοδο 7,27% και στα 8,56 ευρώ. Ο όγκος στις 81 χιλ. τεμάχια αλλά τα 66 χιλ. ήταν πακέτο. Δηλαδή με σχετική ευκολία πήγε σημαντικά υψηλότερα.

INTRLIFE: Κίνηση και από τη συγκεκριμένη.

ΙΚΤΙΝΟΣ: Βγαίνουν χαρτιά, αλλά στις περισσότερες μετοχές που έχουν κάνει μεγάλη συσσώρευση και έχουν «κουρασμένους» επενδυτές το παρατηρούμε. Μόλις σπάσει θα δούμε και μείωση του τζίρου και δυνατά ποσοστά ανόδου.

AS COMPANY: Και εδώ βγήκαν πολλά χαρτιά για τα δεδομένα της μετοχής. Έχει επενδυτές που περιμένουν χρόνια να πιάσει μία πιο δίκαιη τιμή. Όσοι δεν έχουν άλλη υπομονή πουλάνε τώρα και πριν καν φτάσει τα προ πανδημίας επίπεδα. Η μετοχή αξίζει πολλά παραπάνω, αλλά… Στα 2,71 ευρώ και στο +5,86% με 161 χιλ. τεμάχια.

MED: Καινούρια στην ΕΝ.Α. και με περιορισμένη διασπορά λόγω του τρόπου που μπήκε. Έπιασε όμως το 1 ευρώ. Στα 1,0138 ευρώ και στο +10,29%.

REVOIL (απάντηση): «Με τέτοιο πάρτι σήμερα και η Revoil λίγα πράγματα» σημειώνει φίλος αναγνώστης και δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε. Και εμείς θα θέλαμε καλύτερη κίνηση, αλλά δεν είναι η μόνη. Βέβαια η μετοχή είναι σε υψηλά 15 ετών και βάλε, αλλά πάλι είναι τσάμπα. Ελπίζουμε ότι θα έρθει και η σειρά της.

ΕΥΑΘ: Μήπως και αυτή ακολουθεί το πάρτι;

LAVIPHARM: Και σε τιμή κλεισίματος διπλωμένη πλέον έναντι τις τιμής της αύξησης κεφαλαίου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Συνέχισαν ακόμα πιο ψηλά Intrakat και Avax.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Τα αναγραφόμενα στη στήλη είναι για την ενημέρωση των αναγνωστών και δεν πρέπει να θεωρηθούν ως πρόταση για αγορά ή πώληση μετοχών. Οι πληροφορίες συλλέγονται από αξιόπιστες πηγές αλλά δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης