Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Περιθώριο ανόδου 22% βλέπει η Eurobank Equities στην ΕΧΑΕ – Στα 6 ευρώ η τιμή στόχος – Buy

tags :
Περιθώριο ανόδου 22% βλέπει η Eurobank Equities στην ΕΧΑΕ – Στα 6 ευρώ η τιμή στόχος – Buy
Η επενδυτική ψυχολογία ενισχύθηκε περαιτέρω από το εκλογικό αποτέλεσμα
Σχετικά Άρθρα
Επαναλαμβάνει τη σύσταση αγοράς για τη μετοχή της ΕΧΑΕ η Eurobank Equities αυξάνοντας την τιμή στόχο στα 6 ευρώ από 4,4 ευρώ που υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 22% από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
Όπως αναφέρει η συναλλακτική δραστηριότητα παραμένει ισχυρή από την αρχή του έτους σημειώνοντας αύξηση 14% στα 108 εκατ. ευρώ λαμβάνοντας ώθηση από την άνοδο των τιμών των μετοχών με τη μέση κεφαλαιοποίηση της αγοράς να είναι στα 74 δισ. ευρώ αυξημένη κατά 13% έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου.
Η επενδυτική ψυχολογία ενισχύθηκε περαιτέρω από το εκλογικό αποτέλεσμα και εκτός από ένα σταθερό πολιτικό τοπίο που είναι πιθανό να εδραιωθεί μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να είναι αισιόδοξοι οι επενδυτές όπως τα υγιή μακροοικονομικά μεγέθη η αναμενόμενη επιστροφή στην επενδυτική βαθμίδα, τα βελτιωμένα θεμελιώδη των τραπεζών και στις ελκυστικές αποτιμήσεις ιδίων των μη χρηματοπιστωτικών εταιρειών που είναι σε discount μεγαλύτερο από 25% έναντι των ομοειδών.
Παρά το ράλι από την αρχή του έτους η μετοχή παίζει με 11,5 φορές δείκτη EV/EBITDA αναφέρει η Eurobank που αντιστοιχεί σε discount 15% έναντι των ομοειδών. Στην τιμή στόχο ο δείκτης θα είναι 12,3 φορές και με μικρό discount.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης