Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΧΑ: Διατήρηση του θετικού κλίματος με το βλέμμα στις αγορές της Ευρώπης και στη FED – Τιτάν και Fourlis στο επίκεντρο

ΧΑ: Διατήρηση του θετικού κλίματος με το βλέμμα στις αγορές της Ευρώπης και στη FED – Τιτάν και Fourlis στο επίκεντρο
Πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα χρήσης 2022 η Τιτάν ενώ αύριο θα δημοσιεύσει τα δικά της αποτελέσματα η ΔΕΗ
Σχετικά Άρθρα
Η πορεία των αγορών του εξωτερικού θα συνεχίσει να διαμορφώνει την τάση στην εγχώρια αγορά και η εικόνα από τα ευρωπαϊκά παράγωγα παραπέμπει σε θετικό άνοιγμα, ενώ οι αγορές στις ΗΠΑ χθες κατέγραψαν άνοδο.
Πάντως, οι επενδυτές φαίνεται να ξεπερνούν μέρος των ανησυχιών που είχαν για την CS και να σταθεροποιείται η επενδυτική ψυχολογία,
Δεν αποκλείεται να υπάρξει και στάση αναμονής σήμερα καθώς το βράδυ η FED θα δημοσιεύσει την απόφασή της για τα επιτόκια στις ΗΠΑ.
Στο εσωτερικό η Fourlis δημοσίευσε χθες καλά αποτελέσματα και θα δώσει μέρισμα 0,11 ευρώ ανά μετοχή, ενώ πριν το άνοιγμα δημοσιεύει η Τιτάν, με τη διοίκηση να έχει ήδη επικοινωνήσει EBITDA πάνω από 330 εκατ. ευρώ.
Αύριο δημοσιεύει η ΔΕΗ.

Eurobank Equities
Σήμερα τα ευρωπαϊκά παράγωγα υποδεικνύουν ένα ήπια ανοδικό άνοιγμα λόγω σταθεροποίησης της επενδυτικής ψυχολογίας ενόψει της απόφασης της FED για τα επιτόκια σήμερα το βράδυ.

Optima Bank
Περιμένουμε από το Χ.Α. να κινηθεί ανάλογα με τις ευρωπαϊκές αγορές σήμερα, με την Τιτάν και τη Fourlis να είναι στο επίκεντρο.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει να ακολουθεί τις διεθνείς αγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στη συνεδρίαση της FED.

Beta
Οι επενδυτές θα εστιάσουν σήμερα στην απόφαση της FED για τα επιτόκια. Οι φόβοι αναφoρικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της συμφωνίας έκτακτης ανάγκης UBS/CS εξακολουθούν να υπάρχουν και θα μπορούσαν να ανακόψουν τη χθεσινή ανοδική κίνηση.

Κύκλος
Τα βλέµµατα των επενδυτών στρέφονται προς τις ΗΠΑ καθώς ο επικεφαλής της Federal Τζέροµ Πάουελ θα ανακοινώσει σήµερα το ύψος της αύξησης των παρεµβατικών επιτοκίων, µε τις αγορές να εκτιµούν ότι το +25µ.β. είναι το πιθανότερο σενάριο. Στις 1.062-1.066 µονάδες εντοπίζεται η πλησιέστερη αντίσταση του Γ.∆. κατά την τεχνική ανάλυση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης