Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Με υψηλά 2,5 ετών «φλέρταρε» η MIG – Στις 6/2 η κρίσιμη γενική συνέλευση

tags :
Με υψηλά 2,5 ετών «φλέρταρε» η MIG – Στις 6/2 η κρίσιμη γενική συνέλευση
Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, θα γίνει η έκτακτη γενική συνέλευση η οποία θα κληθεί να αποφασίσει την διάθεση της Attica Group, αλλά και το reverse split των μετοχών και το πρόγραμμα διάθεσης μετοχών στα στελέχη
Σχετικά Άρθρα
Ισοφάρισε τα ενδοσυνεδριακά υψηλά του Δεκέμβρη σήμερα η μετοχή της MIG και βρέθηκε στο υψηλότερο σημείο από τον Ιούλιο του 2020.
Η μετοχή ενισχύθηκε +8,35% στα 0,0558 ευρώ και με υψηλό ημέρας +14,56%.
Ο όγκος των συναλλαγών έφτασε τα 13,7 εκατ. τεμάχια και η αποτίμηση ανήλθε στα 52 εκατ. ευρώ.
Καταλύτης για την πορεία της μετοχής, η πρόσφατη ανακοίνωση διάθεσης του σημαντικότερου περιουσιακού στοιχείου που της είχε μείνει, δηλαδή την Attica Group, σε υψηλή τιμή που όχι μόνο οδήγησε σε ράλι την τιμή της ναυτιλιακής, αλλά θα κάνει και τη μητρική αδάνειστη.
Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα στελέχη της εταιρείας έχουν εμφανιστεί στην πλευρά των αγοραστών, κάνοντας σημαντικές τοποθετήσεις.
Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, θα γίνει η έκτακτη γενική συνέλευση η οποία θα κληθεί να αποφασίσει την διάθεση της Attica Group, αλλά και το reverse split των μετοχών και το πρόγραμμα διάθεσης μετοχών στα στελέχη.
Προφανώς και εκεί η διοίκηση θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν στην αγορά αναφορικά με το μέλλον της και αν θα προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης