Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Παρά την αύξηση κεφαλαίου αρνητική κατά 120,3 εκατ. ευρώ η καθαρή θέση της Intralot

tags :
Παρά την αύξηση κεφαλαίου αρνητική κατά 120,3 εκατ. ευρώ η καθαρή θέση της Intralot
Oi ζημιές εις νέον κατά ένα τρόπο αυξήθηκαν στα 258,9 εκατ. ευρώ από 138,2 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπάρχει ανάλυση στη λογιστική κατάσταση
Σχετικά Άρθρα

Αρνητική έκπληξη αποτέλεσε για την αγορά η ενημέρωση για την πορεία του εννεαμήνου που έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα η Intralot.
Η πορεία του τζίρου και των κερδών, μικρή σημασία είχε αφού οι επενδυτές εστιάζουν στο ύψος των ιδίων κεφαλαίων μετά την αύξηση κεφαλαίου προκειμένου να βγει με τα ετήσια όπως έχει πει και η διοίκηση, από την επιτήρηση η μετοχή.
Όμως ενώ το μετοχικό κεφάλαιο και το υπέρ το άρτιο εμφανίζονται ενισχυμένα κατά το ύψος της αύξησης κεφαλαίου οι ζημιές εις νέον κατά ένα τρόπο αυξήθηκαν στα 258,9 εκατ. ευρώ από 138,2 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπάρχει ανάλυση στη λογιστική κατάσταση.
Ενώ στις άλλες γραμμές υπάρχει ανάλυση στη συγκεκριμένη δεν υπάρχει.
Το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων που αποδίδονται στη μητρική από -123,4 εκατ. ευρώ πήγε στα -120,3 εκατ. ευρώ και το σύνολο στα -101,8 εκατ. ευρώ.
Γεννάται επομένως το ερώτημα πώς θα βγει από την επιτήρηση η μετοχή με τα ετήσια αποτελέσματα; Θα υπάρξει υπεραξία από είσοδο στο Nasdaq που μένει ένας μήνας να γίνει;
Θα δώσει κάποια εξήγηση η εταιρεία;
Σήμερα λογικά μετά το κλείσιμο όπου γίνεται η τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών.
Το ΒΝ προσπάθησε να έρθει σε επαφή με στέλεχος της εταιρείας, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.
ΧΑ_5.jpg
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης