Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Με άνοδο 6% η Intracom και υψηλό όγκο συναλλαγών – Που αποδίδεται η κίνηση

tags :
Με άνοδο 6% η Intracom και υψηλό όγκο συναλλαγών – Που αποδίδεται η κίνηση
Η στροφή στις ΑΠΕ και στην κατασκευαστική δραστηριότητα μέσω της Intrakat θεωρείται κίνηση εξαιρετικά θετική από στελέχη της αγοράς
Σχετικά Άρθρα

Ξεχωρίζει από το ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης η μετοχή της Intracom λόγω ανόδου κατά 6% αλλά και υψηλού όγκου, αφού στην πρώτη ώρα των συναλλαγών ο όγκος έχει ξεπεράσει τις 300 χιλ. τεμάχια, με την αποτίμηση να είναι στα 141 εκατ. ευρώ και την τιμή στα 1,86 ευρώ.
Η κίνηση αποδίδεται στη ρευστότητα που έχει αποκτήσει η εισηγμένη από πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων το προηγούμενο διάστημα και στην εκτιμώμενη πολύ καλή κάλυψη της αύξησης κεφαλαίου της Intrakat.
Επιπλέον η στροφή στις ΑΠΕ και στην κατασκευαστική δραστηριότητα μέσω της Intrakat θεωρείται κίνηση εξαιρετικά θετική από στελέχη της αγοράς, καθώς το επόμενο διάστημα αναμένονται να γίνουν μεγάλα έργα υποδομών στη χώρα, ενώ και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είναι ένας κλάδος με ισχυρές προοπτικές.
Διαγραμματικά η πορεία της μετοχής τους από τον περασμένο Αύγουστο που είδε τιμές πάνω από τα 2,50 ευρώ είναι πτωτική με διαθέσεις διόρθωσης.
Να σημειωθεί πως η μετοχή μετά το ξέσπασμα της πανδημίας είχε υποχωρήσει στα 0,30 ευρώ και στη συνέχεια κατέγραψε μεγάλο ράλι με την τιμή να φτάνει πάνω από τα 2,5 ευρώ και μετά να διολισθαίνει προς τα 1,70 ευρώ, ένα σημείο που δοκιμάστηκε με επιτυχία πρόσφατα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης