Τελευταία Νέα

ΟΤΕ: Σήμερα ανακοινώνει το 9μηνο - τι "λένε" IBG, BofA και JP Morgan

tags :
ΟΤΕ: Σήμερα ανακοινώνει το 9μηνο - τι

ΟΤΕ(1): Κέρδη ύψους 41 εκατ. ευρώ το γ΄τρίμηνο προβλέπει η JP Morgan σε έκθεσή της στην οποία δίνει τιμή-στόχο στα 10,00 ευρώ και σύσταση “overweight”. Ο οίκος εκτιμά ότι ο ΟΤΕ θα εμφανίσει ΕBITDA ύψους 304 εκατ. ευρώ, στα ίδια επίπεδα με το Q2 ενώ προβλέπει και έκτακτη δαπάνη 34 εκατ. ευρώ λόγω της εθελουσίας εξόδου.

ΟΤΕ(2): Την τιμή-στόχο των 12,00 ευρώ και την σύσταση ΑΓΟΡΑ για τη μετοχή επαναδιατυπώνει η Bank of America σε έκθεσή της. Σύμφωνα με το διεθνή οίκο ο OΤΕ διαθέτει ισχυρά θεμελιώδη που θα του επιτρέψουν να υπεραποδώσει.
Μεταξύ των λόγων που συστήνει ΑΓΟΡΑ για τον OΤΕ, αναφέρει την ελκυστική αποτίμηση, τον ισχυρό ισολογισμό αλλά και τις προοπτικές της καλωδιακής τηλεόρασης. Για το τρέχον έτος τα προσαρμοσμένα κέρδη του OΤΕ προβλέπεται να ανέλθουν στα 203 εκατ. και οι πωλήσεις στα 3,86 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της BofA.

ΟΤΕ(3): Στα 10,60 ευρώ από 11,10 πριν περικόπτει την τιμή-στόχο για τη μετοχή η IBG, διατηρώντας παράλληλα την σύσταση ΑΓΟΡΑΣ. H χρηματιστηριακή αποδίδει τη μείωση της τιμής-στόχου στις νέες χαμηλότερες προβλέψεις για την κερδοφορία του Οργανισμού, στις συντηρητικότερες εκτιμήσεις για τις ταμειακές ροές μεσοπρόθεσμα, αλλά και στην αύξηση του discount rate λόγω Ελλάδας. Η IBG προβλέπει ότι τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη του OTE θα ανέλθουν στα 193 εκατ. φέτος και τα EBITDA στο 1,24 δισ. ευρώ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης