Τελευταία Νέα

Γιατί δεν τον...πάνε τον (πολύ) Νίκο Παππά οι συριζαίοι

tags :
Γιατί δεν τον...πάνε τον (πολύ) Νίκο Παππά οι συριζαίοι
Η ατζέντα του Παππά

Στις τελευταίες θέσεις της δεκάδας κατάφερε (με πολλή προσπάθεια) να πλασαριστεί ο (πολύς) Νίκος Παππάς. Ενας από τους πρωτοκλασάτους υπουργούς μού εξήγησε ότι ο κ. Παππάς δεν έχει μεγάλες συμπάθειες στο κόμμα. Απλώς απολαμβάνει τα προνόμια του πρωτοκλασάτου στελέχους ως «κολλητός» και αυτός του Αλ. Τσίπρα.

ΒΗΜΑτοδότης

Αλλωστε στα πηγαδάκια του Συνεδρίου δεν έλειψαν οι γκρίνιες για τον υπουργό-καναλάρχη. Οτι δηλαδή παρέσυρε ολόκληρη κυβέρνηση (αλλά και κόμμα) στη δική του ατζέντα, αυτή με τα κανάλια, τη διαπλοκή, το ΕΣΡ κ.τ.λ., ενώ η κυβέρνηση έπρεπε να είχε ασχοληθεί (και να επιλύσει) σοβαρότερα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

Επίσης του καταμαρτυρούν ότι κάνει πολιτική με απίστευτη προχειρότητα. Οτι δεν έχει σχέδιο και συχνά λειτουργεί με ρεβανσιστική πρακτική. Να ξέρετε ότι την τροπολογία για το μαύρο σε πέντε ημέρες στα κανάλια τη σχεδίασε και την εκτέλεσε μαζί με τον Γραμματέα της κυβέρνησης κ. Μ. Καλογήρου, κάτι βεβαίως που δεν άρεσε στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, τη στιγμή που θα τίναζε στον αέρα τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για το θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ.

Να ξέρετε επίσης ότι η τροπολογία αυτή έγινε με σύμφωνη γνώμη (και κάλυψη) του κ. Τσίπρα και πρόκειται να επανέλθει στη Βουλή. Πότε; Μόλις διαπιστωθεί ότι στη Διάσκεψη Προέδρων δεν συμφώνησαν για την επαναλειτουργία του ΕΣΡ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης