Τελευταία Νέα

Η συνεδρίαση της Παρασκευής ήταν αρκετή για να μας δώσει όχι μόνο έξοδο αλλά και να αμφισβητήσει την μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση μας

tags :
Η συνεδρίαση της Παρασκευής ήταν αρκετή για να μας δώσει όχι μόνο έξοδο αλλά και να αμφισβητήσει την μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση μας

FTASE 25

___________

H συνεδρίαση της Παρασκευής ήταν αρκετή για να μας δώσει έξοδο σε ημερήσιο, ενώ καλώς ή κακώς μας έδωσε και εβδομαδιαία έξοδο έστω και οριακά.

Το 1609 είναι την παρούσα κύρια αντίσταση μας, ενώ στήριξη έχουμε τόσο στο 1380 και 1365 επίπεδο όπου διάσπαση μπορεί να δώσει συνέχιση της κίνησης προς το 1280.

Ένα οικονομικό πολιτικό γεγονός ήταν αρκετό για να διαλύσει την αγορά ενώ πλέον ίσως χρειαστεί χρόνος για να εκτιμηθούν οι καταστάσεις.

Το 1723 είναι στην παρούσα και το stop μας.

fast fina

ΓΔ

Η συνεδρίαση της Παρασκευής ήταν αρκετή για να μας δώσει όχι μόνο έξοδο αλλά και να αμφισβητήσει την μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση μας.

Το BREXIT, που οι αγορές δεν περίμεναν, πήρε σάρκα και οστά και πλέον μέχρι να καταλάβουμε το τι θα ακολουθήσει θα χρειαστεί χρόνος και γεγονότα.

Η περιοχή του 540 που θέλαμε να κρατήσει είναι επίπεδο στήριξη, που ουσιαστικά από την στιγμή που έσπασε μπορεί να μας φέρει στο 510 ή στο 496.

Το 553 είναι κοντινή αντίσταση ενώ θα θέλαμε ο μήνας να κλείσει πάνω από το 587 κάτι που φαίνεται αρκετά δύσκολο στην παρούσα. Το stop είναι στο 620

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης