Τελευταία Νέα

LAMDA DEVELOPMENT: Το έργο στο Ελληνικό δεν θα ξεκινήσει πριν το καλοκαίρι του 2017

tags :
LAMDA DEVELOPMENT: Το έργο στο Ελληνικό δεν θα ξεκινήσει πριν το καλοκαίρι του 2017
Lamda Development: Στην πρόσφατη παρουσίαση της εταιρίας στην Ένωση θεσμικών η διοίκηση αναφέρθηκε στις προοπτικές της επόμενης χρήσης καθώς και την πορεία της προόδου του έργου στο Ελληνικό. Συγκεκριμένα, στο πρώτο δίμηνο της χρονιάς οι πωλήσεις στα τρία malls τρέχουν με ρυθμό 2,6% διατηρώντας την πολύ ικανοποιητική εικόνα του περυσινού δ’ τριμήνου.

Σε ότι αφορά το Ελληνικό το έργο δεν προβλέπεται να ξεκινήσει πριν το καλοκαίρι του 2017 καθώς οι εγκρίσεις και οι σχετικές άδειες δεν αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το ορισμένο χρονοδιάγραμμα του φετινού Νοεμβρίου. Η πρώτη φάση του έργου είναι προϋπολογισμού 2 δις ευρώ  και θα απασχοληθούν περί τα 10.000 άτομα.

Σε πλήρη εξέλιξη το έργο θα απασχολήσει 70.000 άτομα και ο συνολικός προϋπολογισμός θα ανέλθει σε 15 δις ευρώ. Η εσωτερική αξία της μετοχής στις 31.12.2015 είχε διαμορφωθεί σε 5,23 ευρώ παρουσιάζοντας έκπτωση 24% έναντι της χρηματιστηριακής τιμής. Εφόσον αφαιρεθεί η ταμειακή ρευστότητα (141 εκατ. ευρώ) η έκπτωση διαμορφώνεται σε 37%.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης