ΧΑΑ: Η βραχυπρόθεσμη τεχνική προσέγγιση για Ftse25 και Συστημικές

tags :
ΧΑΑ: Η βραχυπρόθεσμη τεχνική προσέγγιση για Ftse25 και Συστημικές
ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (Fast Finance): Τα ιστορικά χαμηλά δίνουν μία αντίδραση στην αγορά. Το 174 είναι κοντινή μας αντίσταση στην παρούσα και μόνο κατοχύρωση θα μπορούσε να μας δώσει συνέχιση στο 180. 

Το επίπεδο των 169  μονάδων είναι η κοντινή στήριξη, της οποίας επιβεβαιωμένη κατοχύρωση μπορεί να μας δώσει και πάλι κίνηση προς τα επίπεδα των 167 ή των 165 μονάδων. 

Οι πιο έτοιμοι σχηματισμοί για μία αντίδραση είναι της ΑΛΦΑ και της ΕΥΡΩΒ. Η ΑΛΦΑ έχει στήριξη στα 2,10 και 2,05, ενώ μία πρώτη κίνηση μέχρι τα 2,50 έχει πιθανότητες με ενδιάμεση τα 2,25 ευρώ.

Η αγορά κάνει προσπάθεια να συντηρήσει το επίπεδο του Αυγούστου (560) και να βγάλει αντίδραση, μιας και σε περίπτωση διάσπασης μπορεί να μας δώσει συνέχιση προς τα ιστορικά μας χαμηλά.

Εδώ χρειάζεται προσοχή, μιας και ο f25 με κορμό τις τράπεζες προσπαθεί να συντηρήσει το ιστορικό του στην περιοχή του 160-170. Το κακό είναι ότι κάποια γραφήματα στον f25 έχουν σπάσει τα χαμηλά του Αυγούστου...

Όσο κάτω από τις 600 σε κλείσιμο, η τάση συνεχίζει να είναι επιθετική και δεν χρειάζεται κάποιος με ημερήσια ματιά να κάνει κάτι.

Ο τραπεζικός πλέον έχει μεγάλη βαρύτητα και μπορεί να δούμε κατά σειρά ΑΛΦΑ, ΕΥΡΩΒ, ΠΕΙΡ και ΕΤΕ (Τρίτη) να κάνουν ανοδικές προσπάθειες, με την ΑΛΦΑ μακράν να έχει το καλύτερο γράφημα βραχυπρόθεσμα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης