Απαντήσεις για Aegean Airlines, Τεχν. Ολυμπιακή και Astir Palace

tags :
Απαντήσεις για Aegean Airlines, Τεχν. Ολυμπιακή και Astir Palace
AEGEAN: Τα εκπληκτικά μεγέθη της εταιρείας σαφώς και δικαιολογούν την εκπληκτική συμπεριφορά της μετοχής. Στα συν η μεγάλη μείωση των τιμών των καυσίμων, που αποτελεί και το μεγαλύτερο κόστος. Η μετοχή παραμένει φτηνή, θα πρέπει να έχουμε όμως υπόψη δύο σημεία. Πρώτον, ότι ο εν λόγω κλάδος δεν φημίζεται παγκοσμίως για την σταθερότητά του, όσον αφορά στην ζήτηση και δεύτερον ότι η εταιρεία έπαιζε τα τελευταία 2 χρόνια σχεδόν μόνη της στην εγχώρια αγορά. 

ΑEGEAN AIRLINES: Η δυναμική είσοδος μερικών εκ των δυνατότερων παικτών παγκοσμίως, σίγουρα θα επηρεάσει τα μεγέθη της, απλώς θα πρέπει να δούμε την έκταση. Εξαιρετικό ατού αποτελεί και η ρευστότητα (μέρος αυτής δεν είναι πραγματική, καθώς αντί δανείων η εταιρεία μισθώνει μέσω leasing τα αεροπλάνα της) των 291 εκατ. (Ρ/Ε15: 7, P/BV6M15: 2,4)


Σχετική εικόνα



ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Μπορεί να υπάρχουν άπειρες ενστάσεις, όσον αφορά στην διοίκηση και όσον αφορά στις σχετικά υψηλές υποχρεώσεις και στις ζημίες του ομίλου. Ωστόσο,κοντά στα 35 εκατ., μετά και την απορρόφηση του Μοχλού, είναι δυνατόν να διαπραγματεύεται ένα από τα κορυφαία ακίνητα ‘φιλέτα’ στην Ελλάδα, με τον όμιλο να δραστηριοποιείται σε έναν από τους πιο hot κλάδους!!!! Ξεκάθαρες είναι πλέον οι ενδείξεις μαζέματος στο ταμπλό. [P/BV6M15: 0,12!!!]




ΑΣΤΗΡ: Εχετε απόλυτα δίκηο για την… άκρα του τάφου σιωπή που επικρατεί αναφορικά με το μέλλον της εταιρείας, παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ανακοινώσεις, ενόψει και της ανακεφαλαιοποίησης της μητρικής Εθνικής. Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις, στα τρέχοντα επίπεδα το επενδυτικό ρίσκο είναι εξαιρετικά χαμηλό, για ένα από τα πλέον περιζήτητα ακίνητα της ελληνικής επικράτειας!!!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης