Τελευταία Νέα

Οι ειδικοί των… χαρακωμάτων συμβουλεύουν τους αγωνιστές του Χ.Α.

tags :
Οι ειδικοί των… χαρακωμάτων συμβουλεύουν τους αγωνιστές του Χ.Α.

Οι ειδικοί των… χαρακωμάτων συμβουλεύουν τους αγωνιστές του Χ.Α.



195 stop στο short

Συνεχίζεται η αγορά δύο ταχυτήτων μιας και ο τραπεζικός κλάδος έχει τελείως διαχωριστεί από τους υπόλοιπους τίτλους. Υπάρχουν αρκετοί τίτλοι που ουσιαστικά έχουν επηρεαστεί ελάχιστα ή καθόλου από τα CC ενώ παράλληλα έχουν και ξένους θεσμικούς οι οποίοι στηρίζουν τις θέσεις τους.
 
Ο τραπεζικός κλάδος πλέον έχει χάσει όλες τις τεχνικές στηρίξεις και πλέον οι 340 μονάδες είναι κύρια αντίσταση στην παρούσα. Οι επενδυτές δεν ξέρουν τους όρους με αποτέλεσμα οι τίτλοι να είναι στο έλεος των πωλητών με τα margin καθημερινά να διαλύουν τις μετοχές.
 
Αντίστοιχα οι υπόλοιποι τίτλοι ουσιαστικά κινούνται σε νορμάλ καταστάσεις έχοντας και σημαντικούς όγκους συναλλαγών παρόλη την πίεση που είχαν τις τελευταίες συνεδριάσεις. Το κακό είναι πως ο τραπεζικός κλάδος θα πρέπει να δώσει αντίδραση αν θέλει η αγορά να μπορέσει να δώσει ρευστότητα στο Υπόλοιπο σύστημα.
 
Ο ΟΤΕ έχει το 738 αντίσταση που διάσπαση μπορεί να δώσει συνέχιση στο 770. Τα ΕΧΑΕ έχουν το 438 αντίσταση που θέλει προσοχή. Οι βιομηχανικές όπως όμιλος ΒΙΟ, ΦΡΙΓΟ δείχνουν καλή συμπεριφορά ενώ το YORK ανακοίνωσε ότι στηρίζει την επένδυση του στην ΓΕΚ έχοντας πλέον 17% με τον τίτλο να σταματάει παρέα με τον ΕΛΛΑΚΤΩΡ από τα πρόσφατα χαμηλά του.
 
Ο ΓΔ χρειάζεται σε πρώτη φάση σε ημερήσιο να κλείσει πάνω από τις 678 μονάδες ειδικά σε κλείσιμο εβδομάδας. Ο f25 κράτησε την στήριξη του 184 και μέχρι τις 181 μονάδες έχει ανοχές από στηρίξεις.
 
Το 191 κοντινή και το 195 κύρια αντίσταση και stop στο short που διάσπαση μπορεί να μας δώσει το 204.
Intraday position SHORT stop 195
__________________________
Support: 187, 184, 182,180
Resist.: 191, 194, 198, 203, 206
Daily spot market position SHORT s/l 248

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης