Τελευταία Νέα

Aπαντήσεις για ΠΛΑΘ - ΕΛΠΕ - ΑΝΕΜΟΣ - PROFILE

tags :
Aπαντήσεις για ΠΛΑΘ - ΕΛΠΕ - ΑΝΕΜΟΣ - PROFILE
ΠΛΑΘΡ: Τουλάχιστον σταμάτησε ο απαράδεκτος για την αξία τους κατήφορος που είχε φέρει την αποτίμησή τους στα επίπεδα των 38,5 εκατ. ευρώ και στο ένα τρίτο των ιδίων κεφαλαίων τους.


ΜΕ 4 θετικές στις τελευταίες 5 παραστάσεις της βελτίωσαν κατά τι την τιμή τους στο 0,9340 ευρώ και στην κφση των 42,12 εκατ. ευρώ. Αλλά και πάλι απέχει πολύ από το υψηλό τους για το 2014 στα 1,3900 ευρώ προ 7,5 μηνών... 

ΠΛΑΘ: Και να μην... παραμερίζουμε την πολύ θετική εξέλιξη που αποτελεί γι'αυτά η σταθερή μείωση των τιμών του πετρελαίου.

ΕΛΠΕ: Σύμφωνα με τους αναλυτές της IBG τα καθαρά κέρδη τους στο τρίτο τρίμηνο θα ανέλθουν σε 3,9 εκατ. ευρώ. Την αντίστοιχη περυσινή περίοδο είχαν εμφανίσει κερδοφορία 1 εκατ. ευρώ περίπου. Τα EBITDA εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 113 εκατ. ευρώ.

ΕΛΠΕ(Ι): Η IBG προχώρησε και στην αναβάθμιση της σύστασης σε ΑΓΟΡΑ από ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗ χωρίς να αλλάξει την τιμή-στόχο των 6,00 ευρώ. Ο όμιλος ανακοινώνει σήμερα, 10 Νοεμβρίου.

ANEMOΣ -απάντηση: Όλα είναι πιθανά σε αυτό το κόσμο... Μπορεί κάλλιστα οι αγοραπωλησίες του 1,1 εκατ. τμχ στη συνεδρίαση της 4ης Νοεμβρίου να κρύβουν αυτό το μυστικό... Θα φανεί στη πορεία... Πάντως το -8,2% της Παρασκευής υποστηρίζει την υποψία σας...

PROFILE: Έδωσε και δίνει πολύ καλή ευκαιρία εισόδου κάτω από τα 0,5000 ευρώ, καθώς αποτελεί -μάλλον - την υγιέστερη και ελκυστικότερη εταιρεία του κλάδου.  Ενδείκνυται για όσους θέλουν να έχουν έκθεση στον κλάδο, μέσω μιας εταιρείας, η οποία διαθέτει και καθαρό ταμείο (1,4 εκατ.) (Ρ/Ε14: 10, P/BV6M14: 0,4)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης