Τελευταία Νέα
Speculator

Πικρές αλήθειες - Το εξώδικο Τουρλομούση μετά τις αποκαλύψεις του ΒΝ για τον Δημόκριτο και οι απαντήσεις από God is a DJ

Πικρές αλήθειες - Το εξώδικο Τουρλομούση μετά τις αποκαλύψεις του ΒΝ για τον Δημόκριτο και οι απαντήσεις από God is a DJ
Οι άλλες δραστηριότητες του ερευνητή του Δημόκριτου, η μεταχρονολογημένη ανάρτηση και το γαϊτανάκι των προκηρύξεων για την πρόσληψή της κόρης του εφοπλιστή Ντουσόπουλου και συζύγου του Φίλιππου Τουρλομούση
Σχετικά Άρθρα
Με αφορμή το δημοσίευμα του ΒΝ στις 4/12/2023 με τίτλο «Αποκάλυψη: Η κόρη του εφοπλιστή, ο «επιβλέπων» γαμπρός και τα λεφτά του Ταμείου Ανάκαμψης στον Δημόκριτο» (πατήστε εδώ για να το διαβάσετε) λάβαμε εξώδικη διαμαρτυρία από τον κ. Φίλιππο Τουρλομούση, γαμπρό του εφοπλιστή κ. Φώτη Ντουσόπουλου.
Ο κ. Τουρλομούσης στο εξώδικό του ισχυρίζεται ότι «Το εν λόγω δημοσίευμα βρίθει ψευδών, παραπλανητικών, σκαιών και προσβλητικών αναφορών, τόσο για το πρόσωπο εμού και της συζύγου μου, ιδίως δε σχετικά με την επιστημονική και επαγγελματική μας ιδιότητα και πορεία, όσο και αναφορικά με το έργο «Μεταφραστική Έρευνα σε Τεχνολογίες Βιώσιμων Υλικών», στο οποίο εγώ συμμετέχω ως Επιστημονικός Υπεύθυνος».
Με παρουσιάζετε, δηλαδή, ψευδώς ως δήθεν ανειδίκευτο και χωρίς επιστημονικό αντικείμενο και γνώσεις άτομο, το οποίο τάχα δεν έχει θέση σε ερευνητικά προγράμματα και έργα του ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ».

God is a DJ

Ωστόσο είναι σαφές ότι αυτά είναι αυθαίρετα συμπεράσματα του κ. Τουρλομούση.
Άλλωστε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.
Και όπως μπορείτε να διαπιστώστε από το παρακάτω δημοσίευμα στο εξειδικευμένο site «God is a DJ» με ηλεκτρονική διεύθυνση www.godisadj.gr «Οι MINDBLOW είναι δύο πολύ ταλαντούχοι Έλληνες που ζουν μόνιμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τη Νέα Υόρκη!
Οι Filippos Tourlomousis & Paul Vasiliev Levogiannis έχουν πάθος με το DJing και τη παραγωγή και αυτό το δείχνουν μέσα από τη 1η τους επίσημη δουλειά το Night Spinnin’ που κυκλοφορεί μέσω της Planetworks! Δυνατό EDM track γεμάτο ενέργεια και μοναδικό ήχο»!
Από εκεί και πέρα δεν αμφισβητήσαμε τις γνώσεις του κ. Τουρλομούση που μπορεί να είναι αυτές που ο ίδιος παρουσιάζει στο βιογραφικό του.
Ωστόσο είναι προφανές ότι επιστήμονες με περγαμηνές υπάρχουν αρκετοί και δεν αντιλαμβανόμαστε πώς ο Δημόκριτος εντόπισε ειδικά τον κ. Τουρλομούση.
1_496.JPG
Πότε αναρτήθηκαν οι πηγές;

Ο κ. Τουρλομούσης ισχυρίζεται ότι το έργο του Ταμείου Ανάκαμψης «Υλοποιείται δε με εξαιρετική μέχρι και σήμερα επιτυχία, έχοντας δημοσιεύσει από τον πρώτο χρόνο κιόλας της ένταξης του στον Ε.Λ.Κ.Ε. σημαντικά ερευνητικά αποτελέσματα, όπως φαίνεται και από τις έγκυρες αναρτημένες πηγές στον διαδικτυακό ιστότοπο του νεοσύστατου εργαστηρίου (https://asldemokritos.superlabs.eu/)».
Το ερώτημα είναι πότε έγιναν οι εν λόγω αναρτήσεις.

Πριν ή μετά το δημοσίευμα του ΒΝ;

Γιατί όπως προκύπτει από μια απλή έρευνα στη Google ο διαδικτυακός τόπος στις 5 Δεκεμβρίου (μια ημέρα μετά το δημοσίευμα) ήταν «Coming Soon».
2_360.JPG
Οι ομοιότητες και οι διαφορά των δύο προκηρύξεων

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της συζύγου του κας Ντουσοπούλου, ο κ. Τουρλομούσης αναφέρει ότι η θέση προκηρύχθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο και δεν υπήρξε ενδιαφέρον και ότι επαναπροκηρύχθηκε το Δεκέμβριο του 2022 και μοναδική υποψήφια ήταν η σύζυγός του!
Μόνο που η πρώτη προκήρυξη με τη δεύτερη έχουν κάποιες διαφορές και μια ομοιότητα.
Η ομοιότητα είναι πως και στις δύο προκηρύξεις αναγράφεται:
“Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τον δρα Φίλιππο Τουρλομούση στο τηλέφωνο 2106503857 και στο e-mail: f.tourlomousis@ipta.demokritos.gr
Στην πρώτη προκήρυξη στην οποία η κα Ντουσοπούλου δεν συμμετείχε η θέση απαιτούσε:
Δίπλωμα μηχανολόγου μηχανικού. Μεταπτυχιακό τίτλο με αντικείμενο διατριβής οικονομικά επιχειρήσεων

Απαραίτητα Προσόντα:

● Πτυχίο: Δίπλωμα μηχανολόγου μηχανικού
● Μεταπτυχιακό τίτλο με αντικείμενο διατριβής οικονομικά επιχειρήσεων
● Προϋπηρεσία τουλάχιστον 4 ετών στο κλάδο της ναυτιλίας και συγκεκριμένα στη διαχείριση των αποθεμάτων υλικών και μέσων λειτουργίας και τεχνικής υποστήριξης των πλοίων
● Αποδεικτικό εμπειρίας στη τεχνολογία και λειτουργία τρισδιάστατων εκτυπώσεων, με σύνδεσμο διαδικτυακού αποθετηρίου GitHub. ● Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
Στη δεύτερη προκήρυξη τα απαιτούμενα προσόντα τροποποιούνται σε:
Μεταπτυχιακός τίτλος στην μηχανική και χρηματοοικονομικά επιχειρήσεων.
Απαραίτητα Προσόντα:
● Μεταπτυχιακός τίτλος στην μηχανική και χρηματοοικονομικά επιχειρήσεων.
● Προϋπηρεσία τουλάχιστον 4 ετών στο κλάδο της ναυτιλίας και συγκεκριμένα στη διαχείριση των αποθεμάτων υλικών, μέσων λειτουργίας και τεχνικής υποστήριξης των πλοίων.
● Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
Και φυσικά το ενδιαφέρον είναι η προϋπηρεσία στο θέμα της ναυτιλίας. Κατά τα λοιπά αναμένουμε να δούμε τα περίφημα ρομποτικά συστήματα με την ολοκλήρωση του έργου που θα κάνουν όλα όσα ισχυρίζεται ο κ. Τουρλομούσης και εμείς οι κοινοί θνητοί δημοσιογράφοι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΝ ΕΔΩ.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης