Τελευταία Νέα
Speculator

Αποκάλυψη: To Sportime, το κόμμα ΝΙΚΗ, o CFO του Τούρκου Ατζούν και οι στενοί συνεργάτες Ρέστη

Αποκάλυψη: To Sportime, το κόμμα ΝΙΚΗ, o CFO του Τούρκου Ατζούν και οι στενοί συνεργάτες Ρέστη
Τα περίεργα οικονομικά του Sportime και τα υμνητικά θέματα του διαχειριστή του Sportime για τη … ΝΙΚΗ και τον υποψήφιό της στενό συνεργάτη του Ρέστη κ. Ανδρέα Βορύλλα
Σχετικά Άρθρα
Η χθεσινή υπερπροβολή του κόμματος ΝΙΚΗ από το Sportime μπορεί να προκάλεσε εντύπωση καθώς μια αθλητική εφημερίδα την επόμενη του τελικού του Conference προβάλλει ένα κόμμα αλλά δεν φαίνεται να είναι το μόνο ζήτημα.
Ανατρέχοντας στα στοιχεία του ΓΕΜΗ προκύπτουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Από την έναρξη της εταιρίας (22/04/2021) μέτοχος της εταιρίας είναι η κα Αικατερίνη Γκιόλια του Περικλή με κεφάλαιο ίδρυσης τα 1.000 ευρώ.
Η κα Γκιόλια (με ηλεκτρονική Διεύθυνση pg@nickelodeon.gr που αντιστοιχεί στον Περικλή Γκιόλια στενό συνεργάτη του Βίκτωρα Ρέστη και τον άνθρωπο που τρέχει το Sportime) ουδέποτε μέχρι σήμερα ήταν διαχειρίστρια της εταιρίας.

Ο CFO του Ατζούν του Survivor

Διαχειριστής σήμερα και με ημερομηνία ανάληψης της θέσης την 2/2/2023 είναι ο κ. Διονύσιος Αντωνέλλος ενώ μέχρι τότε διαχειριστής ήταν ο κ. Νικόλαος Ραμαντάνης που έχει τη θέση του οικονομικού Διευθυντή της Acun Media συμφερόντων του Τούρκου Παραγωγού reality Ατζούν Ιλίτζαλι γνωστού κυρίως από το survivor.
Κατά την έναρξη της επιχείρησης δηλώνει ως ηελκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας το n.ramantanis@nickelodeon.gr που όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό είναι εταιρική διεύθυνση του Nickelodeon που ανήκει στον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη. Δεν ανευρέθη κάποιο άλλο στοιχείο για τη σχέση του κ. Ραμαντάνη με την εταιρία ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ (Nickelodeon) του κ. Βίκτωρα Ρέστη.
Σημειώνεται ότι η ιστοσελίδα του Nickelodeon όπως αναφέρεται στην ίδια υποστηρίζεται από την ομάδα web του Sportime.

Ο διαχειριστής και αρθρογράφος

Ο νυν διαχειριστής εμφανίζεται ως αρθρογράφος του Sportime δηλώντας «Ξεκίνησα με το blogging.
Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση.
Ενδιαφέρον για ό,τι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά.
Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο».
Αν κάποιος παρατηρήσει την αρθρογραφία του διαπιστώνει ότι από τα τελευταία δέκα αναρτημένα θέματα στο sportime.gr τα επτά είναι τα εξής:
1. ΝΙΚΗ: ΣΟΚ από τη νέα δημοσκόπηση της MRB που τη βάζει στη Βουλή

2. Ανδρέας Βορύλλας: Πλωτό αιολικό πάρκο στο Κάβο Ντόρο θα μπορούσε να παρέχει στην «Αττικό Μετρό» την απαιτούμενη ενέργεια

3. Ανδρέας Βορύλλας: Η πρόταση του υποψήφιου με τη ΝΙΚΗ που θωρακίζει υφαλοκρηπίδα – βραχονησίδες και νησίδες

4. Σταύρος Γουναρίδης – υποψήφιος με τη ΝΙΚΗ στο Β2΄Δυτικό Τομέα Αθηνών: Κάποτε θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι

5. ΝΙΚΗ: Δείτε το τηλεοπτικό 10λεπτο μήνυμα του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ

6. ΝΙΚΗ: Ποιο είναι το κόμμα που εμφανίζεται ξαφνικά με ποσοστό πάνω του 1%

7. ΝΙΚΗ: Όλη η προεκλογική εκδήλωση στην Αθήνα – Ύμνος στην Ορθοδοξία και στον Ελληνισμό η ομιλία του Νατσιού – «Την άλλη Κυριακή θα γίνει το Θαύμα» (vid)

Από τα παραπάνω πέραν των άλλων προκύπτει ότι έχουν αναρτηθεί δύο θέματα από τον κ. Ανδρέα Βορύλλα στενό συνεργάτη του κ. Ρέστη ο οποίος είναι υποψήφιος του κόμματος ΝΙΚΗ και συμμετέχει στο ΔΣ της εταιρίας MONTECAVO που ίδρυσε πρόσφατα ο κ. Ρέστης προκειμένου να διαχειριστεί το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης (όταν και αν καταβάλει τη δόση των 8,7 εκ ευρώ η οποία έχει καθυστερήσει πέραν των όρων του διαγωνισμού με την … ευλογία του Αρχιεπισκόπου).

Τα περίεργα οικονομικά στοιχεία

Πέραν αυτού ανατρέχοντας στις τελευταίες δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις της Sportime (χρήση 2021) προκύπτουν τα εξής ενδιαφέροντα στοιχεία.
Πρώτον η εταιρία εμφανίζει τζίρο 195 χιλιάδες ευρώ αλλά την ίδια στιγμή οι δαπάνες της για προσωπικό είναι μηδενικές.
Άραγε πως υποστηρίζεται ο τζίρος αυτός;
Είναι όλα outsourcing κάτι που δεν προκύπτει τουλάχιστον εμφανώς, καθώς στα λοιπά έξοδα και δαπάνες εμφανίζεται το ποσό των 160.000 ευρώ και δεν υπάρχουν ούτε αγορές προϊόντων ούτε αποσβέσεις.
6_36.JPG
Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο καθώς στο ενεργητικό εμφανίζονται απαιτήσεις 107 χιλιάδες ευρώ και λοιπά στοιχεία ενεργητικού (των οποίων η φύση είναι άγνωστη) 133 χιλιάδες ευρώ ενώ η μαγική εικόνα ολοκληρώνεται με βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 214 χιλιάδων ευρώ. Άραγε τι είδους υποχρεώσεις είναι αυτές;
Κατά τα λοιπά ο Βίκτωρας Ρέστης δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν συνδέεται με χρηματοδοτήσεις κομμάτων.
Όμως από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι στενοί του συνεργάτες όχι μόνο σχετίζονται αλλά είναι και υποψήφιοι του κόμματος ΝΙΚΗ.
Προφανώς όλα αυτά αποτελούν τυχαίες συμπτώσεις εκτός και αν μας πληροφορήσει διαφορετικά ο εφοπλιστής.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης