Τελευταία Νέα
Speculator

Ο Τάκης Δομαζάκης «ξαναχτυπά» - Ισχυρίζεται ότι παράνομα μεταβιβάστηκε η ΤΕΤΟΦΑΡΜΑ στην πτωχευτική διαδικασία της Creta Farms

Ο Τάκης Δομαζάκης «ξαναχτυπά» - Ισχυρίζεται ότι παράνομα μεταβιβάστηκε η ΤΕΤΟΦΑΡΜΑ στην πτωχευτική διαδικασία της Creta Farms

Ο Δομαζάκης ισχυρίζεται ότι με βάση τις «πάσχουσες» οικονομικές καταστάσεις έγινε η μεταβίβαση της ΤΕΤΟΦΑΡΜΑ στα πλαίσια της πτωχευτικής διαδικασίας προς την πρώην IMPALA Hellas και νυν Creta Farms...

Ο Τάκης Δομαζάκης «ξαναχτυπά».
Ισχυρίζεται ότι με παράνομες οικονομικές καταστάσεις μεταβιβάστηκε η ΤΕΤΟΦΑΡΜΑ στην πτωχευτική διαδικασία της Creta Farms


Το εξώδικο και η ταμπακέρα

Οι οικονομικές καταστάσεις της θυγατρικής της νέας Creta Farm της Τετοφάρμα συντάχθηκαν και ελέγχθηκαν από τον ορκωτό λογιστή της ΣΟΛ χωρίς να έχει τη σχετική νομιμοποίηση καθώς η ΕΛΤΕ δεν είχε εγκρίνει την αλλαγή ορκωτού που προηγουμένως ήταν η KPMG.

Αυτό προκύπτει από εξώδικο του Κωνσταντίνου Δομαζάκη που κοινοποιείται στην ΕΛΤΕ και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μέσω του οποίου ο μέτοχος της πρώην Creta Farm διαμαρτύρεται γιατί οι οικονομικές καταστάσεις της ΤΕΤΟΦΑΡΜΑ με υπογραφή του ορωκτού της ΣΟΛ κ Μιχάλη Κοτζαμάνη παραμένουν δημοσιευμένες στο ΓΕΜΗ. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι πάσχουν οι οικονομικές καταστάσεις του 2018 καθώς στερούνται ερείσματος και κατά συνέπεια και οι καταστάσεις των επόμενων οικονομικών ετών.

Ο κ. Δομαζάκης ισχυρίζεται ότι με βάση τις «πάσχουσες» οικονομικές καταστάσεις έγινε η μεταβίβαση της ΤΕΤΟΦΑΡΜΑ στα πλαίσια της πτωχευτικής διαδικασίας προς την πρώην IMPALA Hellas και νυν Creta Farms. Ταυτόχρονα αναφέρει πως η Bella Bulgaria ενώ δεν είχε ΑΦΜ προχώρησε στην ίδρυση της Impala Hellas και νυν CRETA FARM πράγμα που όμως δεν υποστηρίζει με κάποιο στοιχείο στην εξώδικη πρόσκλησή του.

Τώρα το … έμαθε

Επισημαίνεται πάντως ότι ο κ. Δομαζάκης ισχυρίζεται ότι πληροφορήθηκε την άρνηση της ΕΛΤΕ στο αίτημα αλλαγής ορκωτού ελεγκτή της ΤΕΤΟΦΑΡΜΑ μέσω δικογραφίας της οποίας έλαβε γνώση πρόσφατα από δικογραφία που έχει σχηματιστεί στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου. Ρωτά δεν την ΕΛΤΕ αν έχει επιβάλει ποινές στον ορκωτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το εξώδικο και μόνο φαίνεται ότι ο κ. Δομαζάκης συνεχίζει τις δικαστικές κινήσεις εναντίον της πτωχευτικής διαδικασίας χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να φτάσει σε κανένα απολύτως αποτέλεσμα.
Την ίδια στιγμή πάντως δεν εμφανίζεται σχεδόν πουθενά και ειδικά σε αναζητήσεις επενδυτών οι οποίοι του είχαν δώσει εξουσιοδοτήσεις στην αντιπαράθεση με το αδελφό του σε συνεχείς Γενικές Συνελεύσεις και ζητούν εξηγήσεις για τους λόγους που δεν υλοποιήθηκαν τα όσα υποσχόταν για περιφανή νίκη του στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης