Τελευταία Νέα
Speculator

Το κανόνι της πυραμίδας της DF που σκάει και το κόλπο προσέλκυσης των θυμάτων της Wind Media

Το κανόνι της πυραμίδας της DF που σκάει και το κόλπο προσέλκυσης των θυμάτων της Wind Media
Το γαϊτανάκι της απάτης
Σχετικά Άρθρα

Στα … τελειώματα βρίσκεται η πυραμίδα της DF που έχει αποκαλύψει το bankingnews και προσπαθεί να κρατηθεί όσο μπορεί στη ζωή και να απομυζήσει τα τελευταία ευρώ ανυποψίαστων εφαρμόζοντας διάφορα τρικ προκειμένου να κερδίσει χρόνο.
Προκειμένου να απαλλαγεί από μέλη που δεν φέρνουν καινούργια υποψήφια θύματα τίθενται εκτός όσοι δεν έχουν εγγραφές με το επιχείρημα ότι δεν πιάνουν τα σκορ ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζει να γίνεται επίκληση τεχνικών προβλημάτων για τη διακοπή πληρωμών.
Οι εγκέφαλοι έχουν αποθρασυνθεί πλήρως και προσκαλούν τους ανυποψίαστους και μέσω YouTube να αποκτήσουν παθητικό εισόδημα κάνοντας λίγα κλικ από το κινητό τους.
καρ1.JPG
Όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει από το βίντεο που ήταν ανεβασμένο μέχρι και χθες το βράδυ στο You Tube (πατήστε εδώ να το δείτε) δίνονται και οδηγίες εγγραφής στο binance μέσω του οποίου γίνονται οι συναλλαγές.
Το εντυπωσιακό είναι ότι ο αναρτήσας το video αυτοπροσδιορίζεται ως Greece Make Money Online.
Το θράσος δεν έχει όρια καθώς πριν από δύο εβδομάδες έχει αναρτηθεί video με τίτλο «Πως να βγάλεις τα λεφτά σου πίσω από τη Windmedia» ψαρεύοντας τους χαμένους της Windmedia. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του video είναι https://www.youtube.com/watch?v=bfTcUMNjGuI
καρ2.JPG

Όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει προκειμένου να διατηρηθεί η πυραμίδα προσπαθούν να βάλουν καινούργιους ανυποψίαστους.
Το ερώτημα βέβαια εάν όλα αυτά έχουν κινητοποιήσει τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ή απλά περιμένει να σκάσει το κανόνι.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης