Τελευταία Νέα
Speculator

ΣΙΔΜΑ: Η εσωτερική ελέγκτρια απλώς… εξαφανίστηκε

ΣΙΔΜΑ: Η εσωτερική ελέγκτρια απλώς… εξαφανίστηκε

Ανακοινώσεις a la Τασία Χριστοδουλοπούλου

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο αλλά είναι πραγματικότητα.
Στις 15 Μαρτίου 2022 η εισηγμέμενη ΣΙΔΜΑ ανακοίνωσε τοποθέτηση εσωτερικής ελέγκτριας και στις 18 του μήνα έκανε ορθή επανάληψη απλά εξαφανίζοντάς την .
Ειδικότερα η ΣΙΔΜΑ σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου στο Χρηματιστήριο ανακοίνωσε ότι «με την από 28/02/2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, κατόπιν πρότασης της Επιτροπής Ελέγχου, η κα Παναγιώτα Τσιώλου, από 15/03/2022 ορίζεται ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας σε αντικατάσταση του κ. Γεωργίου Κατσίφα που αποχωρεί και καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή της εταιρίας αναλαμβάνει η κ. Σπύρου Χριστίνα από την ίδια ημερομηνία».
Στις 18 Μαρτίου και μέσω ορθής επανάληψης η εταιρία ανακοινώνει ότι «με την από 28/02/2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, κατόπιν πρότασης της Επιτροπής Ελέγχου, η κα Χριστίνα Σπύρου από 15/03/2022 έχει οριστεί ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας σε αντικατάσταση του κ. Γεωργίου Κατσίφα που αποχωρεί και αναλαμβάνει και καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή από την ίδια ημερομηνία».

Τα ερωτήματα για τη δεύτερη ανακοίνωση

Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό το όνομα της κα Παναγιώτας Τσιώλου έχει εξαφανιστεί από τη δεύτερη ανακοίνωση γεγονός που γεννά εύλογα ερωτηματικά δεδομένου ότι δεν είναι δυνατό να ανακοινώνει μια εταιρία την Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού ελέγχου μετά από απόφαση ΔΣ και πρόταση της Επιτροπής Ελέγχου και στη συνέχεια να προχωρά σε αλλαγή του ατόμου που τοποθετεί το ΔΣ και προτείνει η Επιτροπή Ελέγχου.
Η κ. Παναγιώτα Τσιώλου, πάντως σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Λογιστικής του Α ΤΕΙ Πειραιά και εργάζεται στην εταιρία από τον Νοέμβριο του 2007 στην Διεύθυνση Λογιστηρίου.
Η κ. Χριστίνα Σπύρου, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Economic & Regional Development του Πάντειου Πανεπιστημίου, με εργασιακή ελεγκτική εμπειρία στην εταιρεία Grant Thornton και εργάζεται στην εταιρία από τις αρχές Μαρτίου 2022.
Από τα παραπάνω ίσως κάποιος να εικάσει γιατί το όνομα της κας Τσιώλου απλά εξαφανίστηκε.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης