Τελευταία Νέα
Speculator

Η παράνομη εγκατάσταση Βουλγάρικης εταιρίας που απειλεί να τινάξει στον αέρα το Μενίδι

Η παράνομη εγκατάσταση Βουλγάρικης εταιρίας που απειλεί να τινάξει στον αέρα το Μενίδι
Οι κρατικές αρχές δεν είδαν, δεν άκουσαν

Ωρολογιακή βόμβα για το Μενίδι (Ιβίσκου 100) συνεχίζει να αποτελεί ένα οργανωμένο αλλά ταυτόχρονα συνεργείο χωρίς τις απαραίτητες άδειες βαρέων οχημάτων της εταιρίας με έδρα Βουλγαρίας χωρίς υποκατάστημα στην Ελλάδα ECO INTRANTIONAL TRANS LTD.
Παρά τις αποκαλύψεις του bankingnews (δείτε σχετικό δημοσίευμα πατώντας εδώ) το εν λόγω συνεργείο λειτουργεί με γεννήτριες καθώς ελλείψει νομιμοποιητικών εγγράφων δεν μπορεί να πάρει ρεύμα.
1_226.JPG
Στο χώρο έχουν εγκατασταθεί δύο containers τα οποία χρησιμοποιούνται ως γραφείο και αποθήκες στις οποίες αποθηκεύονται φιάλες οξυγόνου ενώ περιμετρικά των containers βρίσκονται υπαίθριες δεξαμενές πετρελαίου.
Στο χώρο επίσης υπάρχουν βαρέλια με λάδια αυτοκινήτων ενώ η όλη η εγκατάσταση είναι σε άθλια κατάσταση και ιδιαίτερα επικίνδυνη περιβαλλοντικά.
2_204.JPG
Και αυτό διότι τα υλικά είναι εύφλεκτα και η περιοχή μπορεί να γίνει παρανάλωμα πυρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από έρευνα του bankingnews προκύπτει και σωρεία φορολογικών ζητημάτων ενώ τα αυτοκίνητα-φορτηγά της Βουλγάρικης εταιρίας καταφθάνουν στο χώρο κάθε Δευτέρα πρωί στις 6 ενώ υπάρχει και άλλο αυτοκίνητο κλειστό τύπου Mercedes που κάνει διανομή λουλουδιών σε καταστήματα.
3_147.JPG
Είναι δε εντυπωσιακό ότι τα φορτηγά της ECO International πέραν του χώρου που προαναφέθηκε χρησιμοποιούν και ως πάρκινγκ την αγορά λουλουδιών στην Αμυγδαλέζα.
Σε κάθε περίπτωση για όλα αυτά που συμβαίνουν που πέραν των άλλων αποτελούν απειλή καταστροφής για την ευρύτερη περιοχή του Μενιδίου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενώ οι κρατικοί φορείς δηλαδή η
ΑΑΔΕ, η Ελληνική Αστυνομία και η Περιφέρεια Αττικής γνωρίζουν σε ουδεμία ενέργεια έχουν προβεί.
4_122.JPG
Φυσικά σε περίπτωση που υπάρξει ατύχημα ή δυστύχημα από την παράνομη εγκατάσταση είναι απορίας άξιον τι θα έχουν να πουν.
5_85.JPG
Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης