Τελευταία Νέα
Speculator

Η απάντηση του BN στο εξώδικο Λαυρεντιάδη και η απαρέγκλιτη τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας

Η απάντηση του BN στο εξώδικο Λαυρεντιάδη και η απαρέγκλιτη τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας
Οι αναφορές μας στις δραστηριότητες του κ Λαυρεντίου Λαυρεντίαδη και ειδικότερα η ενασχόληση του με το τραπεζικό σύστημα χρησιμοποιώντας τη φράση βάζοντας το «κουστούμι του τραπεζίτη» ήταν μία δημοσιογραφική αναφορά για τον παρελθόν του επιχειρηματία
Την 05-08-2021 μας επιδόθηκε εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία του κ Λαυρεντίου Λαυρεντιάδη η οποία επι λέξει έχει ως εξής:

000_4.JPG

002.JPG

003.JPG
Επί της ανωτέρω εξωδίκου δηλώσεως – διαμαρτυρίας – προσκλήσεως του κου Λαυρεντιάδη σημειώνουμε ότι η ιστοσελίδα τηρεί τη δημοσιογραφική δεοντολογία και κυρίως προσεγγίζει τα θέματα με σεβασμό για την επιχειρηματική δραστηριότητα των συντελεστών της οικονομίας.
Στην πολύχρονη δημοσιογραφική μου καριέρα και στην εξαετή και άριστη συνεργασία μου με την ιστοσελίδα bankingnews, να σημειώσω είναι το πρώτο εξώδικό που λαμβάνω με ανάλογο περιεχόμενο.

Οι αναφορές μας στις δραστηριότητες του κ Λαυρεντίου Λαυρεντίαδη και ειδικότερα η ενασχόληση του με το τραπεζικό σύστημα χρησιμοποιώντας τη φράση βάζοντας το «κουστούμι του τραπεζίτη» ήταν μία δημοσιογραφική αναφορά για τον παρελθόν του επιχειρηματία και γνωστή στο πανελλήνιο όπως και η συνέχεια.
Το bankingnews στο στάδιο του ρεπορτάζ συμπεριέλαβε τις απόψεις των εργαζομένων στην ELFE λιπασμάτων με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζόμενων να αναφέρει τα όσα συμβαίνουν στην επιχείρηση χωρίς να υιοθετούμε τις απόψεις.
Οι δημοσιογράφοι του bankingnews και εγω προσωπικά τηρούμε απαρέγκλιτα τη δημοσιογραφική δεοντολογία και η επιβεβαίωση αυτού είναι η ανάρτηση της εξώδικης δήλωσης διαμαρτυρίας του κ. Λαυρεντίου Λαυρεντιάδη.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης