Τελευταία Νέα
Speculator

Στους 176.148 χρήστες εκτινάχθηκε η επισκεψιμότητα του bankingnews στις 5 Ιουλίου 2021

Στους 176.148 χρήστες εκτινάχθηκε η επισκεψιμότητα του bankingnews στις 5 Ιουλίου 2021
Να σημειωθεί επίσης ότι το www.bnsports.gr το νέο αθλητικό μας site έχει φθάσει στους 32.000 χρήστες ημερησίως ενώ ξεκίνησε πριν περίπου ένα μήνα

Στους 176.148 χρήστες εκτινάχθηκε η επισκεψιμότητα του bankingnews στις 5 Ιουλίου 2021 η επισκεψιμότητα αφορά μοναδικούς χρήστες σε διάρκεια μιας ημέρας.
Τα ρεπορτάζ του bankingnews για τον κορωνοιό, την θέση που έχουμε λάβει κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, αλλά και της θέσης ότι κάθε πολίτης ότι επιλέξει πρέπει από όλους η θέση του να είναι σεβαστή αλλά και η κριτική για τα μέτρα που επιχειρεί να θεσπίσει η κυβέρνηση διαχωρίζοντας εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους αντιμετωπίστηκαν θετικά από το αναγνωστικό κοινό.
Προφανώς ένα μέρος της επισκεψιμότητας προέρχεται από θέματα πυρήνα, οι αναλύσεις μας για τις τράπεζες και το χρηματιστήριο και προφανώς η απόλυτη επιτυχία μας η ακριβής πρόβλεψη για την τιμή της αύξησης κεφαλαίου της Alpha bank συνέβαλλαν στην αύξηση της επισκεψιμότητας.
Προφανώς και θα συνεχίσουμε τον ίδιο ακατάπαυστο τρόπο να εργαζόμαστε, προφανώς και κάνουμε λάθη αλλά προσπαθούμε να ενημερώνουμε όχι μονοδιάστατα αλλά σφαιρικά.
Το bankingnews δεν κάνει δημόσιες σχέσεις αλλά παρουσιάζει τα γεγονότα ως έχουν.
Ο κάθε πολίτης πρέπει να έχει το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής, είτε εμβολιαστείς, είτε όχι η στάση σου πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας.
Να σημειωθεί επίσης ότι το www.bnsports.gr το νέο αθλητικό μας site έχει φθάσει στους 32.000 χρήστες ημερησίως ενώ ξεκίνησε πριν περίπου ένα μήνα.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.
BNstatistckksss5Ioyliou_2021.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης