Τελευταία Νέα
Speculator

Κούκος μονός - Προσεχώς αποκαλύψεις σοκ για κύκλωμα εκβιαστών με δημοσιογράφο

tags :
Κούκος μονός - Προσεχώς αποκαλύψεις σοκ για κύκλωμα εκβιαστών με δημοσιογράφο
Δημοσιογράφος έχει κάνει μαγαζάκι του, γραφεία εποπτικής αρχής και που κάθε τόσο στέλνει καταγγελίες σε εισαγγελικές και άλλες αρχές στρεφόμενος κατά συγκεκριμένων προσώπων
Ποιος «δημοσιογράφος» έχει κάνει μαγαζάκι του, γραφεία εποπτικής αρχής και που κάθε τόσο είτε ανωνύμως είτε ως ιδιοκτήτης νυχτερινού Club στέλνει καταγγελίες σε εισαγγελικές και άλλες αρχές στρεφόμενος κατά συγκεκριμένων προσώπων.
Οι προφανείς υποχρεώσεις του «δημοσιογράφου» γίνονται φανερές σε διάφορες εκφάνσεις του «δημοσιογραφικού» του βίου καθώς παίρνει σβάρνα τις συνεντεύξεις Τύπου και ρωτά τα ίδια και τα ίδια.
Σε πρόσφατη συνέντευξη άφησε πάλι άναυδους τους δημοσιογράφους και τους παρευρισκομένους που σχολίαζαν τις εμμονικές του ερωτήσεις για συγκεκριμένη τράπεζα και ενώ οι απαντήσεις που του δόθηκαν ήταν σαφείς και ευκρινείς εκείνος επέμενε να τις αμφισβητεί.
Ωστόσο όλη συμπεριφορά έχει κινήσει υποψίες σε αρμόδια υπηρεσία ότι δεν πρόκειται για έναν «κούκο» αλλά για ολόκληρη σπείρα με τουλάχιστον περίεργες επιδιώξεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης