Τελευταία Νέα
Speculator

Οι εταιρίες ορκωτών που παραβιάζουν το νόμο, η σχέση με Follie και το χαμένο δόκανο της ΕΛΤΕ

tags :
Οι εταιρίες ορκωτών που παραβιάζουν το νόμο, η σχέση με Follie και το χαμένο δόκανο της ΕΛΤΕ
Τι έχει πράξει η ΕΛΤΕ για όλα αυτά;
Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Εταιρία ορκωτών ελεγκτών δεν διαθέτει ιστοσελίδα κατά παράβαση του νόμου που προβλέπει ότι για εγγραφή μια ελεγκτικής εταιρίας στο δημόσιο μητρώο απαιτείται πλήρης διαδικτυακή διεύθυνση αλλά και ότι η μη ύπαρξη διαδικτυακής διεύθυνσης συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα.
Πρόκειται για την εταιρία ορκωτών ελεγκτών Auditask η οποία πέραν των άλλων ελέγχων έχει αναλάβει και τον έλεγχο της εισηγμένης Δούρος.
Πρόκειται για μια εταιρία νεοσύστατη όπου ιδιοκτήτες εμφανίζονται οι ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ και ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΑΜΠΑΝΕΛΟΥ και μέλη της διοίκησης οι ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ ΜΕΛΟΣ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ.
Την ίδια στιγμή στη VNT Auditing της εταιρίας του ορκωτού Βαρθαλίτη που ήλεγχε τη Follie και συνεχίζει να λειτουργεί με βάση το δημόσιο μητρώο της ΕΛΤΕ εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες οι ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΣΑΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΑΜΠΑΝΕΛΟΥ,ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ και ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ενώ μέλη της διοίκησης εμφανίζονται οι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και οι ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΑΜΠΑΝΕΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΣΑΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΩΣ ΜΕΛΗ.
Εκ συμπτώσεως προφανώς πολλές εταιρίες εξ αυτών που ήλεγχε η VNT φέτος θα ελεγχθούν από την Auditask όπως και επίσης εκ συμπτώσεως στελέχη της VNT βρίσκονται και στην Auditask ως μέλη διοίκησης.
Βέβαια το ερώτημα είναι πως αναρτήθηκε στο δημόσιο μητρώο η Auditask που φαίνεται ότι αποτελεί συνέχεια της αμαρτωλής λόγω Folli Follie, VNT χωρίς να έχει ιστοσελίδα όπως προβλέπει ο νόμος και στην οποία ιστοσελίδα να περιλαμβάνονται τα αναλυτικά στοιχεία που επιβάλλει η νομοθεσία.
Αλήθεια η ΕΛΤΕ τι έχει πράξει για όλα αυτά. Κάνει σωστά τη δουλειά της και αν όχι η διοίκησή της τι έχει να πει;

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης