Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Βούλα Κεχαγιά - Στην πρώτη γραμμή και η Αυγέρη

Κασσελάκης: Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Βούλα Κεχαγιά - Στην πρώτη γραμμή και η Αυγέρη
"Η Βούλα Κεχαγιά αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της", ανέφερε ο Στ. Κασσελάκης
Σχετικά Άρθρα
Η Βούλα Κεχαγιά αναλαμβάνει τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, στη θέση της Δώρας Αυγέρη που αποχώρησε για να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.
Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, "στο νέο κύκλο που αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δώρα Αυγέρη και η Βούλα Κεχαγιά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας.
Η Δώρα Αυγέρη εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ άρτια σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα μας. Ως σύμβουλός μου κοινωνικής διασύνδεσης θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί μέσα στην κοινωνία, εκεί από όπου ξεκίνησε.
Η Βούλα Κεχαγιά αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της".
"Ο νέος, ενωμένος, κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εν κινήσει, διευρύνεται και αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο", κατέληξε  ο κ. Κασσελάκης, αναρτώντας και σχετικό βίντεο.
κασσ_10.JPG
Από την πλευρά της, η Δώρα Αυγέρη, δήλωσε πως «γνωρίζω πολύ καλά τον Στ. Κασσελάκη. Παρ' ότι ήταν λίγος ο χρόνος της γνωριμίας, ήταν αρκετός για να καταλάβεις ότι πρόκειται για έναν νέο εξαιρετικό άνθρωπο με πολλά χαρίσματα και προοπτικές για την πατρίδα. Πιστεύω πολύ σε αυτόν», δίνοντας συμβουλή στην Β. Κεχαγιά, να αισθάνεται ασφαλής σε αυτό το νέο μονοπάτι της πολιτικής και λέγοντάς της πως «είσαι σε ασφαλή χέρια».
«Ευχαριστώ από την καρδιά μου και εσένα και τον πρόεδρο για την τιμή που μου κάνετε και για την εμπιστοσύνη. Θα κάνουμε τα πάντα για να προβάλλουμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ», ανέφερε η κα Κεχαγιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης