Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Ursula von den Leyen με Μητσοτάκη την Πέμπτη 18/1 στο Davos - Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Συνάντηση Ursula von den Leyen με Μητσοτάκη την Πέμπτη 18/1 στο Davos - Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού
Την Τετάρτη 17/1 στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Davos ο Κ. Μητσοτάκης
Στην Ελβετία θα μεταβεί την Τετάρτη 17/1 ο Πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, για να συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Davos.
Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Π. Μαρινάκη, την Πέμπτη 18/1 και την Παρασκευή 19/1 ο Πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με κορυφαίους επιχειρηματικούς παράγοντες, όπου θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μετά και την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας.
Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε δημόσιες συζητήσεις για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο και τον ρόλο της ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας σε μια συγκυρία αβεβαιότητας και ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή.

Στις 18/1 συνάντηση με Ursula von den Leyen

Με τον Κ. Μητσοτάκη θα συναντηθεί η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ursula von den Leyen, την Πέμπτη 18/1, στο περιθώριο του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ του Davos, όπως ανέφερε στην ενημέρωση των ανταποκριτών στις Βρυξέλλες ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν, Eric Mamer.
Μεταξύ άλλων, η Ursula von den Leyen θα συναντηθεί με τον Ουκρανό Πρόεδρο, V. Zelensky, τον Πρόεδρο του Ισραήλ Isaac Herzog , τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, A. Blinken, και τον Σέρβο Πρόεδρο, Α. Vucic.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης