Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οργή στην Ελληνική Λύση: Πρέσπες της Ορθοδοξίας και της Οικογένειας το νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Οργή στην Ελληνική Λύση: Πρέσπες της Ορθοδοξίας και της Οικογένειας το νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών
Οι βουλευτές που θα ψηφίσουν το συγκεκριμένο μέτρο θα είναι υπόλογοι απέναντι στους Έλληνες», προειδοποιεί η Ελληνική Λύση
«Η ψήφιση του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και η νομιμοποίηση της τεκνοθεσίας από αυτά, συνιστά μειοδοσία του θεσμού της οικογένειας και της κοινωνίας, μειοδοσία της ορθόδοξης πίστης των Ελλήνων. Οι βουλευτές που θα ψηφίσουν το συγκεκριμένο μέτρο θα είναι υπόλογοι απέναντι στους Έλληνες», σημειώνει η Ελληνική Λύση, σε ανακοίνωσή της σχετικά με τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ότι θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Παράλληλα, το κόμμα αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Η Νέα Δημοκρατία, αφού αποδέχθηκε και επικύρωσε τις "Πρέσπες της Μακεδονίας", αφού άνοιξε το δρόμο για τις "Πρέσπες του Αιγαίου", τώρα ετοιμάζει νέες "Πρέσπες της Ορθοδοξίας και της Οικογένειας". Μετά την τροπολογία της ντροπής, για τη νομιμοποίηση χιλιάδων παράνομων μεταναστών, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην αλλοίωση του πληθυσμού και την υπογεννητικότητα. Αντί να υιοθετήσει μέτρα για να ενισχύσει την ελληνική οικογένεια και να γεννηθούν Έλληνες, κάνει ό,τι μπορεί για να μειωθεί ο αριθμός των Ελλήνων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης