Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλωρίδης για οπαδική βία: Είναι συντεταγμένοι στρατοί - Τεράστιες οι ευθύνες των ιδιοκτητών των ομάδων

Φλωρίδης για οπαδική βία: Είναι συντεταγμένοι στρατοί - Τεράστιες οι ευθύνες των ιδιοκτητών των ομάδων
«Αυτά τα μέτρα είναι μόνο η αρχή»
Σχετικά Άρθρα
Τα μέτρα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μετά τον βαρύ τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού σε επεισόδια στου Ρέντη, υπερασπίστηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.
«Όλες οι προσπάθειες που έιχαν γίνει παλαιότερα δεν είχαν αποδόσει για να αντιμετωπιστεί ριζικά το φαινόμενο. (…) Αυτά τα μέτρα είναι μόνο η αρχή», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός και συμπλήρωσε ότι είναι «τεράστιες οι ευθύνες των ιδιοκτητών των ομάδων».
Ο Γιώργος Φλωρίδης ανέφερε, μεταξύ αλλων πως «είναι συντεταγμένοι στρατιωτικοί στρατοί. (…) Πρέπει να ενωποιηθεί η έρευνα στο χώρο του αθλητισμού, να διερευνηθούν οι διασυνδέσεις. (…) Έχουμε εγκληματικές οργανώσεις που πρέπει να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο».
«Κινούνται παράλληλα η εφαρμογή των μέτρων και η δικαστική έρευνα» διευκρίνισε στη συνέχεια ο υπουργός Δικαιοσύνης ενώ υπογράμμισε ότι «η τοξικότητα δημιουργείται από δηλώσεις παραγόντων».
«Όσο προσπαθούν κάποιοι να ελέγξουν ΕΠΟ και διαιτησία τα πράγματα θα οδηγούν στη βία» είπε ακόμη και επεσήμανε ότι «οι ομάδες είναι διαχρονικές ιδέες ενώ οι ιδιοκτήτες προσωρινοί».
Κλείνοντας, απηύθυνε έκκληση να αναλάβουν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους. «Η δικαιοσύνη αναλαμβάνει τις ευθύνες της, ας κάνουν κι αυτοί που πρέπει τη δική τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φλωρίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης