Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλωρίδης: Θα αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της οπαδικής βίας χωρίς έλεος - Κανένας στο απυρόβλητο

Φλωρίδης: Θα αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της οπαδικής βίας χωρίς έλεος - Κανένας στο απυρόβλητο
"Η αναφορά του Πρωθυπουργού σε αυτούς που όσο ψηλά και αν βρίσκονται υποκινούν τα φαινόμενα αυτά, λέει πολλά. Όλοι ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει", ανέφερε ο Γ. Φλωρίδης
Σχετικά Άρθρα
«Κανένας δεν θα μείνει στο απυρόβλητο. Κανείς δεν πρόκειται να μπει σε καθεστώς προστασίας. Δεν μπορεί μία χώρα να είναι έρμαιο από ομάδες, οι οποίες θεωρούν ότι ζουν σε ένα καθεστώς ατιμωρησίας», υπογράμμισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γ. Φλωρίδης, με το βλέμμα στην ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, για την οπαδική βία και τα μέτρα που θα ανκοινωθούν τη Δευτέρα 11/12.
Ο κ. Φλωρίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «η ανάρτηση του Πρωθυπουργού περιγράφει ξεκάθαρα το πλαίσιο που έχει τεθεί. Είναι σαφές, πολύ καθαρό το πλαίσιο και τις λεπτομέρειες θα τις δούμε αύριο».
«Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη αντιμετώπιση ή μία απόπειρα αντιμετώπισης με τους συγκεκριμένους τρόπους», πρόσθεσε.
Ο κ. Φλωρίδης εξήγησε πως «αυτό που είναι αποφασισμένος να κάνει ο Πρωθυπουργός είναι να δώσει μία συνέχεια σε ένα πλαίσιο αντιμετώπισης αυτών των φαινομένων με έναν τρόπο αδυσώπητο, με έναν τρόπο που δεν πρόκειται να αφήσει περιθώρια σε κανέναν. Θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί μία αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού χωρίς έλεος. Η αναφορά του Πρωθυπουργού σε αυτούς που όσο ψηλά και αν βρίσκονται υποκινούν τα φαινόμενα αυτά, λέει πολλά. Όλοι ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει. Η φράση του Πρωθυπουργού δείχνει ότι κανένας δεν θα μείνει στο απυρόβλητο».
«Η κοινωνία δεν πρέπει να νιώθει απροστάτευτη», κατέληξε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης