Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η οπαδική βία στο μικροσκόπιο σύσκεψης υπό τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου - Τι θα εξεταστεί

Η οπαδική βία στο μικροσκόπιο σύσκεψης υπό τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου - Τι θα εξεταστεί
Διασωληνωμένος ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε
Έκτακτη σύσκεψη για την οπαδική βία θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη, το πρωί του Σαββάτου 9/12, στις 11:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά και τα πρόσφατα επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και τον σοβαρό βαρύς τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα.
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για τη σύσκεψη θα περάσουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γ. Οικονόμου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γ. Φλωρίδης, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γ. Βρούτσης, όπως επίσης οι υπουργοί Επικρατείας, Στ. Παπασταύρου και Α. Σκέρτσος, αλλά και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Διευθυντής του Γραφείου Πρωθυπουργού, Γ.Μπρατάκος.

'Έρευνες για τα επεισόδια

Στο μεταξύ, τις έρευνες συνεχίζει η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστεί ο δράστης της επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίοςδίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
Πρααμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος.
Υπενθυμίζεται ότι προσήχθησαν 424 άτομα από το γήπεδο και από τους μισούς ελήφθησαν αποτυπώματα και DNA, αλλά και έλεγχος για ίχνη πυρίτιδας σε χέρια και ρούχα. Πλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όλοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης