Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντώναρος: Πλήγμα, αλλά και λύτρωση για τον ΣΥΡΙΖΑ οι αποχωρήσεις

Αντώναρος: Πλήγμα, αλλά και λύτρωση για τον ΣΥΡΙΖΑ οι αποχωρήσεις
Ο Κασσελάκης απελευθερώθηκε από τα βαρίδια υποστήριξε ο κ.Αντώναρος
Πλήγμα αλλά και λύτρωση για τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τις αποχωρήσεις των 11 βουλευτών ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος υποστήριξε πως ο Στέφανος Κασσελάκης απελευθερώθηκε από βαρίδια.
«Η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει το ξεκαθάρισμα της κατάστασης.
Εγώ προσωπικά λυπάμαι όταν φεύγουν τόσοι άνθρωποι από το κόμμα, βέβαια από την άλλη πλευρά είναι μία λύτρωση.
Μέσα στους κόλπους αυτής της ομάδας που αποτελείται από 11 άτομα διαμορφώνονται δύο τάξεις, μία του Ευκλείδη Τσακαλώτου και μία του Αλέξη Χαρίτση και της Έφης Αχτσιόγλου.
Ίσως υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις, γιατί όταν σε μία μικρή ομάδα που προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της υπάρχουν δύο υποομάδες αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια δυσκολία» είπε ο κ.Αντώναρος, αναφέροντας πως «η ομάδα αυτή απηχεί λίγο στους οπαδούς» και ότι ο κ. Κασσελάκης «απελευθερώθηκε από τα βαρίδια. Αυτοί που ήταν να φύγουν έφυγαν, δε νομίζω να φύγει κάποιος άλλος».
«Όσοι έφυγαν χθες είχαν μόνιμο πρόβλημα την πίκρα της ήττας, δεν μπορεί να αμφισβητείς την έκβαση της εκλογικής διαδικασίας» υποστήριξε ο κ.Αντώναρος.

Τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας

Σχετικά με την στάση που πρόκειται να κρατήσει ο κ. Τσίπρας ο κ. Αντώναρος σχολίασε ότι ο «ο κ. Τσίπρας έχει δύο δυνατότητες».
«Υπήρχαν πρώην πρωθυπουργοί οι οποίοι κάθονταν στα πρώτα έδρανα και άλλοι στα τελευταία, όπως ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου» ανέφερε ο κ.Αντώναρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης