Πολιτική

Απούσα η κίνηση 6+6 της Αχτσιόγλου από την Πολιτική Γραμματεία - Θέμα ωρών η οριστική αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Απούσα η κίνηση 6+6 της Αχτσιόγλου από την Πολιτική Γραμματεία - Θέμα ωρών η οριστική αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η σχετική ανακοίνωση της αποχώρησης θα γίνει πιθανότατα το πρωί της Πέμπτης 23/11
Σχετικά Άρθρα
Ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση της από τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι έρχεται η Κίνηση 6+6 των Νάσου Ηλιόπουλου, Έφης Αχτσιόγλου, Αλέξη Χαρίτση και Δημήτρη Τζανακόπουλου.
Τούτο προκύπτει από τη σημερινή συνεδρίαση της ομάδας, η οποία φαίνεται ότι κατέληξε στην απόφαση να μην δώσει το «παρών» στη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ (θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 23/11) που προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ως εκ τούτου, είναι θέμα ωρών, πια, η επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης των μελών της ομάδας από την Κουμουνδούρου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ηλεκτρονικού τύπου, η σχετική ανακοίνωση θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (23/11) και θα υπάρχει συνοδευτικό κείμενο που θα καταγράφει τους λόγους και το σκεπτικό που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Για την ώρα, βέβαια σχετική διαρροή από την πλευρά της Έφης Αχτσιόγλου και του Νάσου Ηλιόπουλου δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Η παρουσία στη Βουλή και ο νέος επικεφαλής

Αναφορικά με την κοινοβουλευτική παρουσία της ομάδας, σημειώνεται ότι στην έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται και οι επτά γνωστοί βουλευτές που έχουν υπογράψει το αρχικό κείμενο των «6+6».
Οι «επτά» θα σχηματίσουν μια κοινοβουλευτική ομάδα και πιθανώς να ενταχθούν σε αυτή και η κ. Πέρκα αλλά και ο κ. Τσακαλώτος.
Επικεφαλής της ομάδας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι ο κ. Χαρίτσης.
Ο νέος φορέας θα ενσωματώσει δυνάμεις από τον ευρύτερο χώρο και θα κινείται όχι μόνο στα αριστερά, αλλά θα φτάνει ως το προοδευτικό κέντρο, στον ίδιο χώρο δηλαδή που θέλει να απευθυνθεί και ο κ. Κασσελάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης