Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέρκα: Too little, too late οι επαφές Τσίπρα - Είναι προφανές ότι ο Κασσελάκης δεν ήταν στην Αριστερά

Πέρκα: Too little, too late οι επαφές Τσίπρα - Είναι προφανές ότι ο Κασσελάκης δεν ήταν στην Αριστερά
Η κ. Πέρκα επεσήμανε πως κάθε μέρα υπάρχουν αποχωρήσει στελεχών από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Σαφείς αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα για καθυστερημένη παρέμβαση εκτόξευσε η ανεξάρτητη -πλέον- βουλευτής, Πέτη Πέρκα.
«Too little, too late» σχολίασε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Open για να συμπληρώσει «τώρα, είναι ολόκληρη συζήτηση, θα μπορούσε να είχε παρέμβει στη διαδικασία της εκλογής του προέδρου. Με ουδετερότητα. Να πει, "δεν μού έστειλε SMS ποτέ η Αχτσιόγλου". Αυτό περιμέναμε να το ακούσουμε αλλά δεν το ακούσαμε». Σύμφωνα με την ίδια, εκτός από τους βουλευτές, κάθε μέρα υπάρχουν αποχωρήσεις από τη βάση του κόμματος. Πρόκειται, όπως είπε, για σοβαρά στελέχη που κρατάνε τις οργανώσεις, ενώ εξήγησε ότι, τα στελέχη που αποχωρούν δεν ανήκαν όλα στην «Ομπρέλα».
«Δεν είναι τόσο μετωπικά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι, η "Ομπρέλα" και η αποχώρηση δίνει το έναυσμα. Δεν αντέχει ο κόσμος, είναι ένας κόσμος που έχει γαλουχηθεί με τις ιδέες της Αριστεράς. Θέλαμε αλλαγή, σε αυτό θέλω να πάω, θέλει κάτι καινούριο ο κόσμος πραγματικά στη νέα εποχή. Μία Αριστερά μεταρρυθμιστική, εκσυγχρονιστική, σύγχρονη. Αυτό θέλει πολιτική ανάλυση, τεκμηριωμένες προτάσεις. Παράδειγμα, η κλιματική κρίση που θεωρώ ότι είναι το μεγάλο επίδικο και μάλλον από εκεί πρέπει να ξεκινάνε όλα», τόνισε.

«Ο Κασσελάκης δεν ήταν στην Αριστερά»

Ο ίδια, σημείωσε για τον νέο πρόεδρο του κόμματος ότι, «είναι προφανές ότι, ο κ. Κασσελάκης, ούτε στην Αριστερά ήτανε. Ο καθένας μπορεί να δηλώνει ό,τι θέλει και εγώ το σέβομαι. Οι αποφάσεις μας ήτανε πολιτικές, δεν ήτανε τόσο γρήγορες, ο πολιτικός χρόνος είναι πολύ πυκνός. Έρχονταν το ένα πάνω από το άλλο και, για μένα προσωπικά, η ομιλία στην κεντρική επιτροπή ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Όχι ότι πριν δεν υπήρχαν όλα αυτά αλλά εκείνη τη στιγμή που τον άκουγα κατάλαβα ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Συγχρόνως άφησε έναν εσμό θα έλεγα υβριστών, σεξιστών στο διαδίκτυο, να κάνει το κλίμα τόσο αποκρουστικό και χυδαίο που δεν μπορούσε να γίνει καμία πολιτική συζήτηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης