Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Σύγχρονη Αριστερά σημαίνει να μιλάμε απλά - Θέλω να μείνουν και να συνεργαστούμε με Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο, Χαρίτση

Κασσελάκης: Σύγχρονη Αριστερά σημαίνει να μιλάμε απλά - Θέλω να μείνουν και να συνεργαστούμε με Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο, Χαρίτση
«Να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στην κοινωνία και μετά τα όργανα να δουλέψουν για να παράξουν πολιτική» το σχέδιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
«Θέλουμε να έχουμε παρεμβατικό κράτος για το περιβάλλον, στη στέγαση, στη φτώχεια, θέλουμε να χτίσουμε κοινωνικό κράτος πρόνοιας το οποίο να έχει δημόσια υγεία και δημόσια παιδεία» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή LIVE NEWS του Mega Channel.
Όπως τόνισε στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής «υπάρχει ανάγκη από τον λαό να μπορούμε να μιλάμε με απλά λόγια και να δίνουμε λύσεις. Για εμένα αυτό πάει να πει σύγχρονη αριστερά. Να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στην κοινωνία και μετά τα όργανα να δουλέψουν για να παράξουν πολιτική προτάσεις νόμου».
«Αυτό θα κάνουμε» πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι «χρειάζεται υπομονή» και «θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου».
Για τους αποχωρήσαντες βουλευτές που δεν παραδίδουν τις έδρες τους ο Σ. Κασσελάκης υπενθύμισε τον κώδικα δεοντολογίας που έχουν υπογράψει, τονίζοντας με νόημα πως το καταστατικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ισχύει όποτε βολεύει τον καθένα. Ο κόσμος τα βλέπει αυτά».
Στην ίδια συνέντευξη άφησε εξαπέλυσε βέλη εναντίον του Ε. Τσακαλώτου για τη φορολόγηση της μεσαίας τάξης, αλλά και κατά του Νίκου Φίλη, ο οποίος πριν αποχωρήσει από το κόμμα του έλεγε να μη χρησιμοποιεί τον όρο πατριωτική αριστερα.
Σύμφωνα με τον Σ. Κασσελάκη οι Ε. Αχτσιόγλου, Ν. Ηλιόπουλος και Α. Χαρίτσης είναι καλό να παραμείνουν στο κόμμα.
«Πιστεύω ότι θα το ήθελαν, και από μεριάς μου θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά. Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας, ελάτε. Το έχει ανάγκη ο κόσμος. Προφανώς το κόμμα μας είχε παθογένειες. Είναι μια καινούρια μέρα» ήταν το μήνυμα που έστειλε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης