Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για Τζάκρη: Δεν μπορεί να είσαι ΠΑΣΟΚα από γεννησιμιού σου και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή Σκουρλέτη - Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης για Τζάκρη: Δεν μπορεί να είσαι ΠΑΣΟΚα από γεννησιμιού σου και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή Σκουρλέτη - Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Να λέει χωρίς δισταγμό να διαγραφεί ο Σκουρλέτης, ο Φίλης και ο Βίτσας το θεωρώ ιεροσυλία. Πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια, να έχουμε αίσθηση ορίων», τόνισε  ο Άδ. Γεωργιάδης για την Θ. Τζάκρη
Σχετικά Άρθρα
«Δεν μπορεί, ρε φίλε, να είσαι η Τζάκρη, ΠΑΣΟΚα από γεννησιμιού σου, και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή του Σκουρλέτη και του Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν γίνεται αυτό, είναι από αυτά που δεν γίνονται στη ζωή.
Αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις, υπάρχει πρόβλημα. Με συγχωρείτε, αυτά εγώ τα θεωρώ αδιανόητα αυτά. Μιλάω για το ύφος, όχι για την πολιτική ουσία», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, Άδ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έχω τη διαστροφή και θέλω να παρακολουθώ την κα Τζάκρη. Άκουγα το μίσος που έβγαλε για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πρέπει να διαγραφούν. Ανελέητα διαγράφει τον Φίλη και τον Σκουρλέτη και όποιον άλλον. Και σκεφτόμουν ότι εγώ την έχω ζήσει ως υπουργό του Γιώργου Παπανδρέου» και πρόσθεσε «πρέπει λέει να διαγραφούν χωρίς δισταγμό! Ανελέητα! Πάρτε τους τα κεφάλια! Ποιος; Η Τζάκρη! Η αρχιπασόκα, η πρασινοφρουρού, η γυναίκα που έχει ψηφίσει τα τρία μνημόνια!».
«Να λέει χωρίς δισταγμό να διαγραφεί ο Σκουρλέτης, ο Φίλης και ο Βίτσας το θεωρώ ιεροσυλία. Πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια, να έχουμε αίσθηση ορίων», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Διευκρίνισε πως « 11 χρόνια τώρα που είμαι βουλευτής της ΝΔ μιλάω πάντα με πολύ μεγάλο σεβασμό και προσοχή για τους βουλευτές της ΝΔ, γιατί αναγνωρίζω ότι έφτιαξαν αυτό το κόμμα και αυτό μου δημιουργεί ένα σεβασμό μια συστολή».
Με αφορμή την πρόσφατη δημοσκόπηση, σημείωσε ότι το πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από την προ Κασσελάκη περίοδο, επειδή η ουσία είναι πως ΣΥΡΙΖΑ «δεν έκανε ούτε μέρα κανονική αντιπολίτευση».
«Κορόιδευε ο Πολάκης αυτά που γίνονταν στο Ελληνικό, όμως η κοινωνία έβλεπε ότι το έργο προχωρούσε. Το μόνο κόμμα που ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα είναι η ΝΔ. Ποιος αφορά το θέμα των υποκλοπών; Δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος θέλει λύσεις. Ωραίοι οι καβγάδες, αλλά οι εργαζόμενοι θέλουν λύσεις, ο κόσμος θέλει δουλειές», είπε χαρακτηριστικά.

Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος

«Κρινόμαστε κάθε μέρα, δεν έχεις κάνει συμβόλαιο για αύριο. Απολαμβάνουμε μια πρωτοφανή εμπιστοσύνη και έχουμε την υποχρέωση να λύσουμε προβλήματα», τόνισε στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος προέβλεψε ότι ο χειμώνας θα είναι δύσκολος.
Για την ακρίβεια παρατήρησε πως «αν δείτε τα στοιχεία ανέβηκε και η Ισπανία» και πρόσθεσε ότι «εικάζω ότι έχει να κάνει με ενέργεια», ενώ στα τρόφιμα «η Ελλάδα είναι πολύ κάτω του ευρωπαϊκού μέσου όρου» και «ο πληθωρισμός έχει αρχίσει να πέφτει και ήδη στα τρόφιμα είναι μονοψήφιος».
«Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, η ενέργεια είναι ακριβή, ο πόλεμος ακόμη συνεχίζεται, αλλά είμαστε σε καλύτερο δρόμο», όπως είπε ο υπουργός.
Τέλος, για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ανέφερε ότι ο Κ. Χατζηδάκης είπε προσπαθεί να βάλει ένα «φρένο», σημειώνοντας πως ακόμη και αν όλοι δηλώσουν το κατώτατο, τότε το κράτος θα έχει έσοδα 600 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης