Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Η ΕΕ στέκεται άβουλη παρακολουθώντας τον φαύλο κύκλο βίας να εντείνεται στην Παλαιστίνη και το Ισράηλ

Σβίγκου: Η ΕΕ στέκεται άβουλη παρακολουθώντας τον φαύλο κύκλο βίας να εντείνεται στην Παλαιστίνη και το Ισράηλ
"Η απάντηση στις αποτρόπαιες ενέργειες της Χαμάς κατά αμάχων δεν μπορεί να είναι ο θάνατος και άλλων αμάχων ή ο αποκλεισμός και η ασφυξία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα", τονίζει η Ρ. Σβίγκου
Σχετικά Άρθρα
«Οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να παλέψουμε για διεθνή πρωτοβουλία με ενεργή ευρωπαϊκή στήριξη για κατάπαυση πυρός και αποτροπή της ανθρωπιστικής κρίσης», σημειώνει η Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Ρ. Σβίγκου, τονίζοντας πως η ΕΕ στέκεται άβουλη, παρακολουθώντας τον φαύλο κύκλο βίας να εντείνεται στην Παλαιστίνη και το Ισράηλ και τις προσπάθειες για διπλωματικές επαφές να αποτυγχάνουν.
Όπως αναφέρει η κα Σβίγκου σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής «ο απόλυτα καταδικαστέος, χθεσινός βομβαρδισμός νοσοκομείου που -σύμφωνα με ΜΜΕ- πραγματοποιήθηκε από την Ισραηλινή αεροπορία, αναδεικνύει το εντεινόμενο αδιέξοδο.
Η απάντηση στις αποτρόπαιες ενέργειες της Χαμάς κατά αμάχων δεν μπορεί να είναι ο θάνατος και άλλων αμάχων ή ο αποκλεισμός και η ασφυξία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα.
Οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να παλέψουμε για διεθνή πρωτοβουλία με ενεργή ευρωπαϊκή στήριξη για κατάπαυση πυρός και αποτροπή της ανθρωπιστικής κρίσης».
«Μόνο έτσι μπορεί να συνεχιστεί ο αγώνας απέναντι στην κατοχή, για μια ελεύθερη Παλαιστίνη, με αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό. Ο αγώνας για λύση δύο κρατών στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ, που αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την ασφάλεια των δύο λαών», καταλήγει.
sv_4.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης