Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ολομέτωπη επίθεση του Πολάκη στον Μπέο: Αντί να φωνάζεις σε οδηγούς και ηλικιωμένους θα έπρεπε να έχεις καθαρίσει φρεάτια και αγωγούς

Ολομέτωπη επίθεση του Πολάκη στον Μπέο: Αντί να φωνάζεις σε οδηγούς και ηλικιωμένους θα έπρεπε να έχεις καθαρίσει φρεάτια και αγωγούς
Ο κ. Πολάκης τοποθετούμενος «ως πρώην δήμαρχος», όπως ανέφερε, άσκησε σκληρή κριτική στο δήμαρχο της θεσσαλικής πόλης για την μη πραγματοποίηση αντιπλημμυρικών έργων
Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε, μέσω Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο με αφορμή τα περιστατικά on-camera υποδείξεων προς ηλικιωμένους και οδηγούς στον Βόλο, εν μέσω της κακοκαιρίας Daniel.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης τοποθετούμενος «ως πρώην δήμαρχος», όπως ανέφερε, άσκησε σκληρή κριτική στο δήμαρχο της θεσσαλικής πόλης για την μη πραγματοποίηση αντιπλημμυρικών έργων.
«Αντί να φωνάζεις στους οδηγούς που πάνε ενώ δεν είχε βγει καμία απαγόρευση κυκλοφορίας -στις δουλειές τους πήγαιναν- ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ» τόνισε με νόημα.
Επίσης, ο Κρης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ όπως έκαναν άλλοι δήμοι και δεν έχουν τέτοια φαινόμενα!! Χρηματοδοτήσεις για αυτά υπήρχαν τουλάχιστον επι ημερών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!».
Τέλος, ο κ. Πολάκης συγκρίνει τα πεπραγμένα του δημάρχου του Βόλου με αυτά δημάρχων άλλων πόλεων της Ελλάδας που, όπως υποστηρίζει, έχουν προχωρήσει σε αντιπλημμυρικά έργα υποδομής.
«Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ,ο Λογοθετης στη Νικαια και ο Παπαντώνης παλιότερα με τον Ευθυμιου πρόσφατα στο Δήμο Μοσχατου με τα έργα που έγιναν οι δήμοι αυτοί ΔΕΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ όπως συνέβαινε παλιότερα όχι με κατακλυσμούς αλλά με μια μέτρια μπόρα!!» συμπληρώνει στην ανάρτησή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ξανακατσαδιασε ένα ηλικιωμένο ο Αχιλλεας Μπεος ο δημαρχος Βολου,δίνοντας συνέχεια στο σώου το χθεσινό όταν μέσα στα νερα του δρόμου φώναζε στους οδηγούς «που πάτε;»(φωτο 1-2)
ΑΚΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ και μιλάω ως πρωην δημαρχος:
1) Αντί να φωνάζεις στους οδηγούς που πάνε ενώ δεν είχε βγει καμία απαγόρευση κυκλοφορίας -στις δουλειές τους πήγαιναν- ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ .
2) Επειδή είσαι δυο θητείες δημαρχος θα έπρεπε να έχεις ολοκληρώσει ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ όπως έκαναν άλλοι δήμοι και δεν έχουν τέτοια φαινόμενα!! Χρηματοδοτήσεις για αυτά υπήρχαν τουλάχιστον επι ημερών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ,ο Λογοθετης στη Νικαια και ο Παπαντώνης παλιότερα με τον Ευθυμιου πρόσφατα στο Δήμο Μοσχατου με τα έργα που έγιναν οι δήμοι αυτοί ΔΕΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ όπως συνέβαινε παλιότερα όχι με κατακλυσμούς αλλά με μια μέτρια μπόρα!!
Άντε λοιπόν , γιατί έχει ξεφτιλιστεί το θέμα να σε βλέπουμε να φωνάζεις στους δρομους σε απευθείας μετάδοση κάνοντας τον οργισμένο για πράγματα που έπρεπε να είχες μεριμνήσει και εσυ και βέβαια το επιτελικό κράτος Μητσοτακη που ενώ ήξερε τον κατακλυσμό που ερχόταν η προετοιμασία ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ !!!
Απλά έστελνε 112: «τρεχάτε να σωθείτε-τρεχάτε να κρυφτείτε»
Υγ .Όσο δε για τον Δένδια που και καλά επιστρέφει για να βάλει το στρατό στο παιχνίδι ,θέλω να δω σε πόσες μέρες ο Στρατος θα τοποθετήσει γέφυρα ΜΠΕΛΕΫ στο σημείο που έπεσε η παλιά στον Αλμυρό !!!(φωτο 3)
Γιατί το Φλεβάρη του 19 στην κρητη στον παραλιακό δρόμο του Πλατανια ,ο Αποστολακης ,ο Σπιρτζης κι εγώ την είχαμε φέρει την επόμενη μέρα !!(φωτο 4)»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης