Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Κόμμα των μελών, σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη - Δημιουργούμε μια νικηφόρα παράταξη, όχι ένα φοβικό κόμμα

Παππάς: Κόμμα των μελών, σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη - Δημιουργούμε μια νικηφόρα παράταξη, όχι ένα φοβικό κόμμα
"Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να εγγυηθεί κανέναν ολόπλευρο εκσυγχρονισμό, παρά μόνο την ολόπλευρη κρίση στην οικονομία, στην κοινωνία, στους θεσμούς", τόνισε ο Ν. Παππάς
«Δημιουργούμε μια νικηφόρα παράταξη και όχι ένα φοβικό κόμμα», τόνισε από την Κόρινθο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς.
Ο κ. Παππάς συμμετείχε στις 18/8 στην Κόρινθο σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος.
Με κεντρικό σύνθημα: «Για την παράταξη της νίκης, για τη νίκη της παράταξης», προέταξε την ανάγκη «να οικοδομήσουμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη, να εργαστούμε για τον διακηρυγμένο μας στόχο για διεύρυνση και μετασχηματισμό, να εντείνουμε τη συσπείρωση του κόσμου που κινείται από την αριστερά ως το κέντρο».
Αναφέρθηκε σε αδράνειες που «μας έκαναν να κοντοσταθούμε οργανωτικά μετά το 2019» και εξήγησε ότι στις εκλογές «πληρώσαμε την εμμονή μας σε μια θολή πρόταση διακυβέρνησης, την εικόνα του “καλού διαπραγματευτή”, δηλώσεις που φόβιζαν τη μεσαία τάξη».
Σχολιάζοντας την πολιτική της ΝΔ σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να εγγυηθεί κανέναν ολόπλευρο εκσυγχρονισμό, παρά μόνο την ολόπλευρη κρίση στην οικονομία, στην κοινωνία, στους θεσμούς. Και επεσήμανε πως «η αριστερή και δημοκρατική παράταξη οφείλει να δηλώσει παρούσα και ισχυρή, να απαντήσει στις ανάγκες των καιρών και να νικήσει τη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη. Και θα το πράξει. Θα το πράξουμε. Όλες και όλοι μαζί».
Κατέληξε με τα προτάγματα της υποψηφιότητάς του τα οποία συνοψίζονται ως εξής: «Δημιουργούμε το κόμμα των μελών, όπου οι δομές θα υπηρετούν τις συλλογικές μας αποφάσεις, δεν θα τις καταστέλλουν. Δημιουργούμε μια νικηφόρα παράταξη και όχι ένα φοβικό κόμμα. Ενισχύουμε την ταυτότητά μας, την οποία συγκροτούν πολίτες από την αριστερά ως το κέντρο».
π1_2.JPG
Στο Άργος την Κυριακή 20/8

Ο Νίκος Παππάς θα επισκεφθεί αύριο, Κυριακή 20/8, το Άργος, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης