Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ) για ουρές στην Εθνική Οδό: Χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνται - Καμία προετοιμασία από την κυβέρνηση

Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ) για ουρές στην Εθνική Οδό: Χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνται - Καμία προετοιμασία από την κυβέρνηση
«Καμία προετοιμασία, κανένας συντονισμός» επισημαίνει η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου για την ταλαιπωρία των πολιτών στην Εθνική Οδό λόγω του εύφλεκτου βυτιοφόρου
Σε δήλωση προέβη η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υποψήφια Πρόεδρος του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου για την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου

«Χιλιάδες πολίτες αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούνται στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, εξαιτίας πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο. Ζουν μια ακραία κατάσταση και για ώρες, από τις 12 το μεσημέρι που προκλήθηκε η πυρκαγιά, δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοια ταλαιπωρία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, είτε αφορά κακοκαιρία είτε απλά ένα αναπάντεχο γεγονός. Καμία προετοιμασία, κανένας συντονισμός και τελικά χιλιάδες πολίτες υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία.
Οι ώρες της αναμονής για τους οδηγούς και τις οικογένειές τους είναι πλέον πολλές και θα γίνουν ακόμα περισσότερες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάγγισης του φορτίου που περιείχε το βυτιοφόρο.
Η πολιτεία οφείλει να παρέχει συχνές ενημερώσεις για την εξέλιξη της μετάγγισης, πρόσβαση σε νερό και τρόφιμα, καθώς και άμεση ιατρική περίθαλψη σε άτομα ευπαθών ομάδων που έχουν εγκλωβιστεί.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης