Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Πολάκης: Βολές στον Β. Κικίλια για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών στα Χανιά - «Από πού κρατούσαν Κικίλια και Κοντοζαμάνη;»

Π. Πολάκης: Βολές στον Β. Κικίλια για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών στα Χανιά - «Από πού κρατούσαν Κικίλια και Κοντοζαμάνη;»
Ευθείες βολές του Παύλου Πολάκη στους κ.κ. Κικίλια και Κοντοζαμάνη με αφορμή την υπόθεση εμπορίας βρεφών στα Χανιά
Ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης επιρρίπτει ευθύνες τόσο στον πρώην Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια , όσο και στον πρώην υφυπουργό Β. Κοντοζαμάνη για την υπόθεση εμπορίας βρεφών στα Χανιά δίοτι, όπως επισημαίνει, επί των ημερών τους δεν εφαρμόστηκε ποτέ η ανάκληση της άδειας λειτουργίας της αμαρτωλής μονάδας Εξωσωματικής.
Επιπλέον, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική στην τότε ηγεσία του Υπουργείου Υγείας διότι αντικατέστησε την πρώην Διευθύντρια της αρμόδιας Αρχής κ. Καλανταρίδου με τον κ. Βραχνή, που όπως τονίζει ο κ. Πολάκης «είχε ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ την αναστολη λειτουργίας της συγκεκριμένης Μονάδας».
Καταλήγοντας ο βουλευτής Χανίων διερωτάται «Από που σας κρατούσαν Κικίλια και Κοντοζαμανη και διορίσατε τελικά πρόεδρο της Αρχής το Βραχνή»;

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Σκέφτομαι πόσο βαθειά είναι η ΣΑΠΙΛΑ….
Για να μας πει το Υπουργείο Υγειας και συγκεκριμένα Κικίλιας και Κοντοζαμανης που ήταν τοτε:
-Αυτή η απόφαση του Ιουλίου του 2020 που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ το Σεπτέμβριο του 2020 (φωτο 1-2) της Αρχης Υποβοηθουμενης Αναπαραγωγης,που ΑΝΑΚΑΛΟΥΣΕ για 6 μήνες την ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της Μονάδας Εξωσωματικης στα Χανια ,ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ;;;;;;;;
-Αυτής που έχουν γίνει 9 συλλήψεις λέω,για αγοραπωλησίες βρεφών και ενα σκασμό αδικήματα !!
-Αν όχι γιατί;;
-Συνδέεται αυτή η απόφαση με την απομάκρυνση αμεσως μετά τη δημοσίευση της καθηγήτριας Σοφιας Καλανταριδου (τον Οκτώβριο του 2020) από πρόεδρο της Αρχης με αλλαγή του νόμου και αντικατάσταση της -ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ- με τον κύριο Βραχνή ο οποίος μάλιστα ως μέλος του Δς της Αρχής είχε ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ την αναστολη λειτουργίας της συγκεκριμένης Μονάδας;;;;;
-Από που σας κρατούσαν Κικίλια και Κοντοζαμανη και διορίσατε τελικά πρόεδρο της Αρχής το Βραχνή;;;( με αυτά που είχα αποκαλύψει τότε είχα καθυστερήσει το ΦΕΚ διορισμού του για πάνω από 6 μήνες)
Ολα αυτά τα έγραφα ,τα απεκάλυπτε από τότε και έκανα ερώτηση στη Βουλή ως Τομεάρχης Διαφάνειας του Συριζα!!!(φωτο 3-4-5).Δείτε και την προηγούμενη ανάρτηση .
Υγ :γιατί πλέον πρέπει να τα λέμε όλα,φτάνει η ανωτερότητα!!!
Οπως και σε άλλες αποκαλύψεις ..μόνο ο Τομέας Διαφάνειας σήκωσε το θέμα…Ο τομέας Υγειας σφύραγε αδιάφορα…….(μόνο η Δωρα Αυγερη βοηθούσε..)»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης