Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Άμεση κατάργηση των διοδίων και επιστροφή των εθνικών οδών στο Δημόσιο

Ελληνική Λύση: Άμεση κατάργηση των διοδίων και επιστροφή των εθνικών οδών στο Δημόσιο
H Ελληνική Λύση κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι «πλέον εκτός από "τροχονόμος" ναζί Κροατών και παράνομων μεταναστών έχει καταστεί και γραφείο τύπου "νταβατζήδων" ολιγαρχών»
Την κατάργηση των διοδίων και την επιστροφή των εθνικών οδών στο Δημόσιο, ζητά η Ελληνική Λύση τη στιγμή που οι παραχωρησιούχοι ετοιμάζονται για νέες αυξήσεις.
«Την ώρα που ο πρωθυπουργός συμμετέχει σε καλοκαιρινά "πάρτυ" που διοργανώνονται από τους "εθνικούς εργολάβους", το αρμόδιο υπουργείο ανακοινώνει την απόφαση τους να αυξήσουν τα διόδια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και ρωτάει "ποιος τελικά κυβερνά αυτή τη χώρα;"».
Παράλληλα, η Ελληνική Λύση κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι «πλέον εκτός από "τροχονόμος" ναζί Κροατών και παράνομων μεταναστών έχει καταστεί και γραφείο τύπου "νταβατζήδων" ολιγαρχών».
Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, η θέση του κόμματος είναι διαχρονική: «Η καταβολή διοδίων από τους Έλληνες οδηγούς που πληρώνουν υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας, είναι παράνομη και καταχρηστική» ενώ ζητά την «άμεση κατάργηση» τους και «επιστροφή των εθνικών οδών στο Δημόσιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης