Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Οι Περιφερειάρχες που η ΝΔ επέλεξε να μη στηρίξει, το δέχτηκαν με αξιοπρέπεια

Μητσοτάκης: Οι Περιφερειάρχες που η ΝΔ επέλεξε να μη στηρίξει, το δέχτηκαν με αξιοπρέπεια
Τί δήλωσε ο πρωθυπουργός σε ομιλία στη Μυτιλήνη
Σχετικά Άρθρα
Στην εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για τη θέση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, στη Μυτιλήνη, παρευρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός, σε ομιλία του, είπε ότι "εξυπηρετεί το αναπτυξιακό όραμα της Νέας Δημοκρατίας για το Βόρειο Αιγαίο. Θέλουμε τα νησιά να γινουν πόλοι ανάπτυξης και να αναπτυχθούν συγκεκριμένες πολιτικές με την αξιοποίηση των απαραίτητων πόρων".
"Εγώ αισθάνομαι πολύ άνετα με την επιλογή μας να στηρίξουμε τον Αλκιβιάδη Στεφανή, είναι η καλύτερη υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου" είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαβεβαιώνοντας ότι θα έχει την πλήρη στήριξη του κόμματος για τις κρίσιμες εκλογές.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνώση και τη διοικητική του εμπειρία και όπως σημείωσε στην περίπτωσή του έχει δυο ακόμα σημαντικά πλεονεκτήματα: Την ιδιαίτερη ενασχόλησή του με τα προβλήματα του βορείου Αιγαίου, τη φύλαξη των συνόρων και το μεταναστευτικό αλλά και την έφεσή του στην ομαδική δουλειά. "Δεν δίστασε να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή του ανατέθηκε με απόλυτη ευπρέπεια και διακριτικότητα. Αυτά" είπε "είναι χαρακτηριστικά για όποιον διεκδικεί ένα τέτοιο αξίωμα".
"Θεωρούμε τους περιφερειάρχες φυσικούς συνεργάτες της κυβέρνησης, είπε ακόμα. "Είναι επίσης σημαντικό να έχουμε συνεργάτες που να συμμερίζονται το όραμά μας. Δεν είναι σκοπός μου να αποκομίσω κομματικά οφέλη. Είμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση και δεν χρειαζόμαστε επιβεβαίωση της λαϊκής εντολής αλλά χρειαζόμαστε συνεργάτες.
"Θέλω να ευχαριστήσω τους εν ενεργεία Περιφερειάρχες τους οποίους το κόμμα επέλεξε να μη στηρίξει και να εξάρω την αξιοπρέπεια με την οποία δέχθηκαν αυτή την κομματική απόφαση. Δύσκολη ενδεχομένως για αυτούς, αλλά είναι κάτι που θα ήθελα να τονίσω. Κλείδωσαν λοιπόν οι υποψηφιότητες για τις Περιφέρειες, πάμε να δώσουμε τη μάχη για να δικαιωθούν στην κάλπη οι 13 αυτές επιλογές", είπε στο τέλος ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος εμμέσως και στην περίπτωση του Γιώργου Πατούλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης