Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη: Ο Χαρδαλιάς είναι επιχειρησιακός άνθρωπος – Έχει προκαλέσει μια δυσαρέσκεια ο Πατούλης

Βούλτεψη: Ο Χαρδαλιάς είναι επιχειρησιακός άνθρωπος – Έχει προκαλέσει μια δυσαρέσκεια ο Πατούλης
"Ο κ. Χαρδαλιάς είναι επιχειρησιακός άνθρωπος και στην περιφέρεια πρέπει να γίνουν επιχειρησιακά πράγματα", ανέφερε η Σ. Βούλτεψη
Σχετικά Άρθρα
«Δεν θυμάμαι να έχω σηκωθεί να χορέψω 20 χρόνια. Πάντα κάτι στερείσαι. Πάντα έχεις κάτι στο πίσω μέρος του μυαλό σου που σε κρατάει. Κάποιος μας εμπιστεύτηκε και πρέπει να το τιμήσουμε. Δέχομαι και το ανθρώπινο λάθος. Όμως αυτός που θα σταθμίσει τα πράγματα είναι ο πρωθυπουργός», τόνισε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σ. Βούλτεψη, μιλώντας για τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών και τη δυσαρέσκεια στο Μαξίμου.
«Έχει προκαλέσει μια δυσαρέσκεια. Πρέπει όλοι να είναι στη μάχη», είπε χαρακτηριστικά η κα Βούλτεψη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής με την υποστήριξη της ΝΔ.
«Ο κ. Χαρδαλιάς είναι επιχειρησιακός άνθρωπος και στην περιφέρεια πρέπει να γίνουν επιχειρησιακά πράγματα. Είναι ένας τίτλος που παίρνεις αν το φέρεις στο πεδίο εις πέρας», σημείωσε η υφυπουργός.

Για τις πυρκαγιές

«Αυτό που παρακολουθούμε το τελευταίο 15νθημερο είναι πρωτοφανές» υπογράμμισε η κα Βούλτεψη σχετικά με τις πυρκαγιές που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
«Όταν έχεις 700 φωτιές μέσα σε λίγες ημέρες, αυτές οι 10 είναι πιο επίμονες και με απώλεια ανθρώπων…. Έχεις μεγάλη διάσπαση στη χώρα, έχεις κόπωση ανθρώπων και μέσων. Κάναμε όλοι ηρωικές προσπάθειες» πρόσθεσε.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ νομίζω ότι δεν έκανε την αυτοκριτική του».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση», σημείωσε.

Για μεταναστευτικό

Κάνοντας αναφορά στις προτεραιότητες του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, η κα Βούλτεψη επισήμανε πως εξακολουθούν να υπάρχουν μεταναστευτικές ροές, αν και όχι τόσες πολλές σε αριθμό.
«Η κλιματική αλλαγή θα φέρει κλιματικούς πρόσφυγες» υπογράμμισε και πρόσθεσε πως το 2022 οι εσωτερικά εκτοπισμένοι σύμφωνα με τον ΟΗΕ παρουσίασαν ρεκόρ και είναι μετά την Ουκρανία και το Σουδάν, 110 εκατομμύρια.
«Έχουμε όχι μόνο κλιματικούς, αλλά και ανθρώπους που φεύγουν από τον πόλεμο και οικονομικούς μετανάστες» συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης