Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ - Μήνυμα Λοβέρδου: Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να «φας» εύκολα, τελεία και παύλα

Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ - Μήνυμα Λοβέρδου: Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να «φας» εύκολα, τελεία και παύλα
Σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ο Ανδρέας Λοβέρδος
Σχετικά Άρθρα
Μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου και ηγεσίας, μετά τις αιχμές του πρώτου προς τον Νίκο Ανδρουλάκη για το γεγονός ότι αρνείται να συγκυβερνήσει με πρωθυπουργούς Κυριάκο Μητσοτάκη ή Αλέξη Τσίπρα.
«Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» διεμήνυσε σήμερα (27/3/2023) ο κ. Λοβέρδος ερωτηθείς εάν απειλείται με διαγραφή ή νιώθει κάποια πίεση.
«Διάβαζα χθες φουλ το βιβλίο του Παντελή Καψή 2009 – 2014... Και θυμήθηκα τις τραγικές στιγμές τις οποίες πέρασα όλες στην πρώτη γραμμή. Εμένα κανένας δεν μπορεί να με ακουμπήσει με τέτοια διοικητικά μέτρα» υποστήριξε μιλώντας στον Σκάι. Απαντώντας, δε, σε σχόλιο ότι αυτό που είπε ακούγεται αλαζονικό, και ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει δικαίωμα διαγραφής, σχολίασε ότι «πρέπει να είμαστε σε διαφορετική γραμμή, πρέπει να γίνει κάτι παρά πολύ σοβαρό».
«Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να "φας" εύκολα, τελεία και παύλα. Αλλά δεν βλέπω και το λόγο. Γιατί εγώ δίνω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από την παρουσία μου στη Βουλή, δίνω μια μάχη απόλυτης κριτικής σε μια αποτυχημένη κυβέρνηση, με τις γραμμές του κόμματός μου και μέσα από τις τάξεις του κόμματός μου. Και πάω και παρά πολύ καλά. Συνεπώς δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση και τη θεωρώ και απολύτως υποτιμητική για εκείνον που την κάνει, για όποιον την κάνει, όχι για μένα» επισήμανε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Περί... εσωκομματικής κόντρας

Αναφερόμενος στις δηλώσεις σχετικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε πως μίλησε πεντακάθαρα. «Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσω να επαναλαμβάνω τα ίδια. Δεν έχω σκοπό να προκαλέσω εσωκομματική σύγκρουση, ό,τι είχα να πω το είπα. Έβαλα τελεία, άκουσα και τον κομματικό αντίλογο, τέλεια σε αυτό. Προχωράμε για τις εκλογές του Μαΐου. Εγώ σχολίασα με επάρκεια με ακρίβεια, την περασμένη εβδομάδα, δεν θα επιμείνω, δεν θα το συνεχίσω, τελεία – παύλα», κατέληξε.

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για τις νέες δηλώσεις Λοβέρδου: Ουδέν σχόλιο

«Ουδέν σχόλιο» απάντησε σε άτυπη ενημέρωση η Χαριλάου Τρικούπη για τις νέες δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος δήλωσε ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα της ονοματολογίας για τρίτο πρόσωπο στη θέση του Πρωθυπουργού, ενώ τόνισε ότι «Δεν τρώγεται εύκολα», όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο διαγραφής του.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σημείωναν: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι σε μείζονα θεσμική και προγραμματική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη.
Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο.
Για τη σημερινή συνέντευξη, ουδέν σχόλιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης