Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος κατά Ανδρουλάκη: Όταν απορρίπτουμε πρόσωπα πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα

Λοβέρδος κατά Ανδρουλάκη: Όταν απορρίπτουμε πρόσωπα πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα
Ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε πως είναι στη διακριτική ευχέρεια του κ. Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό
Σχετικά Άρθρα
Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, εκτόξευσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή την τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι δεν δέχεται για πρωθυπουργό ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε τον Αλέξη Τσίπρα.
«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Σκάι 100,3. Επίσης, επεσήμανε πως είναι στη διακριτική ευχέρεια του κ. Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό.
«Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι αυτός ο ηγέτης χώρας», είπε ο κ. Λοβέρδος και υπογράμμισε ότι δεν γνώριζε σχετικά με την επιλογή του κ. Ανδρουλάκη να αναφερθεί στην αξιοποίηση πολιτικών προσώπων σε μια ενδεχόμενη κυβέρνησης συνεργασίας.
«Πρόκειται για μια προσθήκη στην όλη συζήτηση», είπε και υπογράμμισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να καταγράψει όσον το δυνατόν μεγαλύτερο εκλογικό αποτύπωμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ανδρουλάκης κατά τη συνέντευξη του στην ΕΡΤ επέμεινε στη γραμμή «όχι Μητσοτάκης ή Τσίπρας για πρωθυπουργός», αλλά εμφανίστηκε θετικός στο να επιλεγεί πολιτικό πρόσωπο. Πάντως, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι εάν δεν έχει ισχυρό ποσοστό το ΠΑΣΟΚ, δεν θα μπει σε συγκυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης