Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης για Ανδρουλάκη: Βάζει όρους γιατί δεν θέλει να μπει σε καμία κυβέρνηση συνεργασίας

Βορίδης για Ανδρουλάκη: Βάζει όρους γιατί δεν θέλει να μπει σε καμία κυβέρνηση συνεργασίας
Η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία, σύμφωνα με τον Μ. Βορίδη
Σχετικά Άρθρα
«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να μπει σε καμία κυβέρνηση συνεργασίας, για αυτό βάζει όρους που γνωρίζει ότι δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Μ. Βορίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως αυτή η συζήτηση είναι στο κενό, καθώς η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία στις εκλογές.
Ο κ. Βορίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, χαρακτήρισε «πολιτικά παράδοξα, αδιανόητα» όσα λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, σημειώνοντας ότι κυβέρνηση συνεργασίας έχουν άλλες χώρες, όπως Ιταλία ,Γερμανία, Ισπανία και «κάνεις δεν διανοήθηκε να πει στον επικεφαλής του πρώτου κόμματος ότι δεν θα είναι ο πρωθυπουργός».

Δράσεις για περιορισμό των πληθωριστικών πιέσεων

Περαιτέρω, ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στο μέτωπο της ακρίβειας υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε συνθέτες δράσεις με σκοπό να περιορίσουν την πληθωριστική επίπτωση στους πολίτες.
Μάλιστα, αναφέρθηκε στο «καλάθι του νοικοκυριού» λέγοντας πως σκοπός είναι να υπάρχουν προϊόντα στα οποία μπορεί μία οικογένεια να έχει πρόσβαση χωρίς να επηρεάζεται από την άνοδο του πληθωρισμού, αλλά και στο market pass που έρχεται να καλύψει το κομμάτι αυτό.
Στόχος είναι να περιοριστούν οι πληθωριστικές πιέσεις σε αγαθά που είναι υψηλής κατανάλωσης και να ενισχυθεί το εισόδημα που πηγαίνει για την αγορά αυτών των αγαθών, σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης