Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσκεψη υπό τον Θεοδωρικάκο για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών – Μέτρα, τι αποφασίστηκε για το κέντρο συντονισμού της ΕΛ.ΑΣ.

Σύσκεψη υπό τον Θεοδωρικάκο για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών – Μέτρα, τι αποφασίστηκε για το κέντρο συντονισμού της ΕΛ.ΑΣ.
Aποφασίστηκε η ενίσχυση του κέντρου συντονισμού της ΕΛ.ΑΣ. στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) για τη διαχείριση των αθλητικών εκδηλώσεων και αγώνων καθώς και των συγκεντρώσεων και πορειών
Η ενίσχυση του κέντρου συντονισμού της ΕΛ.ΑΣ. στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) για τη διαχείριση των αθλητικών εκδηλώσεων και αγώνων, καθώς και των συγκεντρώσεων και πορειών, αποφασίστηκε στη σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.
Η αποδοτικότερη συνεργασία και ο συντονισμός όλων των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας σε ολόκληρη τη χώρα, για την καλύτερη εφαρμογή των υπηρεσιακών σχεδίων της αστυνομίας με στόχο την ασφάλεια των πολιτών τέθηκε επί τάπητος στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελ. Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μ. Καραμαλάκης και το επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. με επικεφαλής το νέο Αρχηγό, Αντιστράτηγο Λ. Μαυρόπουλο.

Μέτρα

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκαν συγκεκριμένα μέτρα για:
•Την αύξηση των περιπολιών στο λεκανοπέδιο της Αττικής, τη Θεσσαλονίκη και τα αστικά κέντρα όλης της χώρας, όπου παρουσιάζεται αυξημένη παραβατικότητα
•Την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων, ιδιαίτερα στον Έβρο και την αποτροπή εισόδου στη χώρα παράνομων μεταναστών
•Την πλήρη φύλαξη κρίσιμων υποδομών και στόχων
•Την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας σε αεροδρόμια και τουριστικούς προορισμούς, ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου
•Τη διαφύλαξη της τάξης και την εγγύηση της ασφάλειας των πολιτών ενόψει των επόμενων εκλογών
Επίσης, αποφασίστηκε η ενίσχυση του κέντρου συντονισμού της ΕΛ.ΑΣ. στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) για τη διαχείριση των αθλητικών εκδηλώσεων και αγώνων καθώς και των συγκεντρώσεων και πορειών. Το κέντρο συντονισμού θα λειτουργεί υπό την εποπτεία του υφυπουργού, Ελ. Οικονόμου και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου και θα συντονίζει συνολικά τη δράση των αστυνομικών δυνάμεων όλων των Διευθύνσεων που συμμετέχουν στη λήψη μέτρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης