Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Πλεύρη για την αναρρωτική άδεια του επιθεωρητή στον ΟΣΕ - Σε αργία όσοι εμπλέκονται

Παρέμβαση Πλεύρη για την αναρρωτική άδεια του επιθεωρητή στον ΟΣΕ - Σε αργία όσοι εμπλέκονται
Δόθηκε εντολή να τεθούν σε αργία όσοι προκύψει ότι εμπλέκονται
Σχετικά Άρθρα
Τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για την αναρρωτική άδεια που έλαβε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, λίγες ώρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με τη μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Επιπλέον δόθηκε εντολή να τεθούν σε αργία όσοι εμπλέκονται.
«Με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη ζητήθηκε κατεπείγουσα έρευνα για να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στον προϊστάμενο του σταθμάρχη που τον τοποθέτησε στη βάρδια προκειμένου να αναζητηθούν άμεσα ευθύνες από τους γιατρούς που τη χορήγησαν.
Παράλληλα δόθηκε εντολή να τεθούν σε αργία όσοι προκύψει ότι εμπλέκονται» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.
Υπενθυμίζεται ότι ο επιθεωρητής, ο οποίος ελέγχεται για την τοποθέτηση του άπειρου σταθμάρχη στη Λάρισα, έχει τεθεί σε αργία, ενώ την επόμενη μέρα του δυστυχήματος έλαβε αναρρωτική άδεια ενός μήνα, μια κίνηση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι υπεύθυνος για όλη την λειτουργία των σιδηροδρόμων από την Λάρισα μέχρι και τον σταθμό του Αιγινίου Πιερίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης