Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρατζαφέρης για όλους και για όλα: Νέο εγκώμιο για Μητσοτάκη, η υποψηφιότητα Καραμανλή, οι μετεκλογικές συνεργασίες και το μπλόκο σε Κασιδιάρη

Καρατζαφέρης για όλους και για όλα: Νέο εγκώμιο για Μητσοτάκη, η υποψηφιότητα Καραμανλή, οι μετεκλογικές συνεργασίες και το μπλόκο σε Κασιδιάρη
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έπλεξε ακόμα ένα εγκώμιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Σχετικά Άρθρα
Σε έναν από τους πιο... ένθερμους υποστηρικτές του Κυριάκου Μητσοτάκη εξελίσσεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις έπλεξε ακόμα ένα εγκώμιο για τον πρωθυπουργό.
«Δεν θέλω να υπάρξει κάποιο στραμπούληγμα στον δρόμο που κάνει η Ελλάδα για να ανέβει. Δεν βλέπω κάποιον άλλον αυτή την στιγμή που να μπορεί, εκτός από τον Μητσοτάκη» ανέφερε μιλώντας στον Ant1 για να επισημάνει λίγο αργότερα: «ο Μητσοτάκης “έφυγε επάνω”. Όλοι θέλουν να ελέγχουν τον Πρωθυπουργό. Εγώ λέω ότι είναι πιο δυνατός ο Πρωθυπουργός και ότι ήθελε προκύψει».

Η υποψηφιότητα Καραμανλή

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί το δηκτικό σχόλιο του κ. Καρατζαφέρης για τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές. «Easy come, easy go. Αν θέλει να αποχωρήσει, ας αποχωρήσει. Εγώ θα τον ήθελα να υπάρχει, όπως υπάρχει στην Βουλή. Μπορεί να μην είναι λαλίστατος βουλευτής, αλλά η παρουσία του και ο όγκος του, είναι χρήσιμος» είπε χαρακτηριστικά.

Οι μετεκλογικές συνεργασίες

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε «ο πλησιέστερος στην ΝΔ είναι ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος έχει μονόδρομο τη συνεργασία. Γιατί θα έχει επιλογή ή να είναι αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ή να πάει σπίτι του, γιατί μετά από δύο ήττες στις εκλογές θα πρέπει να πάει σπίτι του.
Δεν το εύχομαι ούτε για τον Ανδρουλάκη ούτε για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά το ποσοστό του μάλλον θα είναι υψηλό μονοψήφιο, παρά χαμηλό διψήφιο».

Το μπλόκο στον Κασιδιάρη

Όσον αφορά τη διάταξη με στόχο το εκλογικό μπλόκο στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε πως «η Δημοκρατία μπορεί να πληγεί από τον ιστορικό του μέλλοντος, αλλά ο Κασιδιάρης -με την τακτική που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια- αυτοαπεκλείσθη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης