Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η επανεμφάνιση Καρατζαφέρη και η στήριξη σε Μητσοτάκη: Είναι ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα που διανύουμε

Η επανεμφάνιση Καρατζαφέρη και η στήριξη σε Μητσοτάκη: Είναι ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα που διανύουμε
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Έπειτα από πολλά χρόνια... αφωνίας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζάφερης, επανεμφανίστηκε για να… πλέξει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Σκάι, και αναφερόμενος στον πρωθυπουργό έκανε λόγο για ένα «άρτιο πολιτικό» τον οποίο ωστόσο θέλουν να τον… κοντύνουν. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άφησε αιχμές και για εσωκομματικό πόλεμο που δέχεται ο πρωθυπουργός. «Και έξω και εδώ, ακόμα και μέσα στο υπουργικό συμβούλιο θέλουν να τον "κοντύνουν"» είπε χαρακτηριστικά.
Για την ιστορία υπενθυμίζεται ότι οι κκ. Μάκης Βορίδης, Θάνος Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης αποχώρησαν από το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη για να «μετακομίσουν» στη ΝΔ, επί Αντώνη Σαμαρά.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι «ο Μητσοτάκης ξέφυγε πολύ ψηλά. Όχι μόνο εσωτερικά. Πώς του φέρεται ο Biden. Στην Ευρώπη συνωθούνται όλοι οι πρωθυπουργοί για μια χειραψία, που σημαίνει ότι έφυγε ψηλά. Και εδώ έχει φύγει ψηλά». Ωστόσο, ο ίδιος σταμάτησε εκεί, αλλά πρόσθεσε «Εγώ τον θεωρώ τον πιο άρτιο πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε. Δηλαδή, Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας, άμα τον δεις είναι η ισχυρότερη προσωπικότητα. Τι το κακό έχει αυτό; Και έξω και εδώ, ακόμα και μέσα στο υπουργικό συμβούλιο θέλουν να τον "κοντύνουν". Να ελέγχεται, επειδή δεν ελέγχεται. Οι μιντιάρχες, όλοι. Τώρα έχει αρχίσει αυτή η προσπάθεια. Όχι να μην εκλεγεί. Θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά να είναι λίγο "κοντύτερος" για να παίξουν το παιχνίδι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης